Nyhetsbrev från CampingSverige.se 10/09
Hej

Så har det åter blivit dags för nyheter från CampingSverige. Höstens vackra färger och de kallare dagarna har anmält sin ankomst. Det betyder dock inte att campingsäsongen är över - den är bara lite annorlunda. Här på redaktionen ägnar vi oss åt camping året runt.

Du kan också hitta massor av nyheter - även i form av videoklipp, liksom vi varje dag lägger ut resereportage och tester.

Trevlig läsning!

Nytt avancerat golvvärmesystem från Kabe
Redan 1987 började Kabe arr bygga in golvvärme i sina vagnar. På Elmia mässan presenterade Kabe andra generationen av sitt Automatiska Golvvärme System (ASG) – nyheten kallas AGS II.

Läs mer här

Regenbogen: Avkopplande camping i lyxiga omgivningar
Det tyska aktiebolaget Regenbogen AG driver 12 campingplatser i Tyskland och Sverige. De svenska campingplatserna ligger i Åhus och Mönsterås, medan de tyska huvudsakligen befinner sig i den nordtyska delstaten Mecklenburg - Vorpommern. Det finns dock några i de mer centrala delarna av Tyskland.

Läs mer här

Cabby Black Line Limited Edition (2010-modell)
På Elmia mässan presenterades 2010 års utgåva av utrustningsspäckade Black Line, som också kännetecknas av exklusiv och toppmodern design.

Läs mer här

Adria 2010: Alphina – 45 års jubileumsmodell
Den första Adria prototypen producerades 1965 av en handfull visionära personer i Novo Mesto, Slovenien. Succén gick omgående hem och husvagnen sattes i serieproduktion, och snart spreds försäljningen över hela europa.

Läs mer här

Camping-guide över Östeuropa
Langom till Elmiamässan 10-13 september släppte Nomadliv sin första bok, en reportage- och guidebok över Östeuropa. Det er Bobo och Margareta Jonilson, som driver den campinginriktade nättidningen Nomadliv.se, som har ägnat sommaren åt att resa genom åtta östeuropäriska huvudstäder.

Läs mer här

LMC 2010: Förenklat husbilsprogram med flera nyheter
LMC har presenterat sitt program för husbilar inför säsongen 2010.

Läs mer här

Norge: Steigen i Nordland – ett eldorado för fricampare
Kan man tänka sig något mer idylliskt än att stanna till med husvagn eller husbil på en plats nära vattnet en solvarm sommarkväll, medan midnattsolen speglar sig i det blanka vattnet? Detta är fullt möjligt om man reser till Steigen kommun i Nordland i Norge.

Läs mer här

Kama Fritid: Nya Omnistor 5003
Den nya markismodellen från Omnistor har en modern design, som ligger i linje med de senaste trenderna för husvagnar och husbilar.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?