Nyhetsbrev från CampingSverige.se 12/09
Hej

Så har det blivit dags för årets sista nyhetsbrev. Till att börja med vill vi ta tillfället i akt och passa på att tacka alla våra läsare för alla besök på vår hemsida – vi har ännu en gång slagit nya rekord och det glädjer vi oss förstås åt. Vi vill också tacka de annonsörer som gång efter annan väljer CampingSverige.se att förmedla sina budskap till campingfolket.

Vår julklapp till er är en helt ny reselogg, där du kan ladda upp bilder, text och videoklipp från dina resor, så att du kan visa familj och vänner var du har varit. Denna service är helt gratis att använda.

Här på redaktionen ser vi fram emot 2010 och alla de campingresor som ligger och väntar på oss. Följ med på CampingSverige.se varje dag – vi är först med de flesta nyheterna.

Sverige: Camp Åhus investerar i nya faciliteter
Campingkedjan Regenbogen investerar i wellnessfaciliteter, nya stugor, restaurang och bättre badfaciliteter på Camp Åhus 2010.

Läs mer här

Videonyhet 2010: Uppsättning av Forum förtält
Nu kan du se videoklipp av uppsättning av Forum förtält.

Läs mer här

Kabe 2010: Travel Master 880 LT – ny lyxhusbil
Travel Master 880 LT är en riktig lyxhusbil som är byggd på ett AL–KO chassi med dubbel axel.

Läs mer här

Camping Cheque: Digital campingsemester med Silver Card
Idag tar den stora europeiska organisationen Camping Cheque, som erbjuder övernattningar till fast lågpris på 600 europeiska campingplatser, ännu ett steg på vägen mot det digitala betalningssättet.

Läs mer här

Forsbergs Fritidscenter presenterar ny fin hemsida
Forsbergs Fritidscenter presenterar en ny fin uppdaterad hemsida med en inbjudande presentation över Hobbys husbilar och husvagnar, samt Frankia och Concorde husbilar.

Läs mer här

Kör säkert på vintersemestern med First Stop
First Stop är en kedja bestående av specialiserade däckförsäljare som erbjuder deras kunder en mycket hög servicenivå.

Läs mer här

Österrike: Camping i Wien 1/2
Wien är en stad med ett överflöd av sevärdheter. Den gamla residensstaden har så många sevärdheter i sin stadskärna att det tar ett par dagar att avverka dem. Wien är lätt att ta sig runt i, spårvagnen går i centrum, man kan ta en hästdroska eller cykla från campingplatsen i Klosterneuburg, om man inte föredrar att ta tåget.

Läs mer här

Thule Pacific 600: Vinnare i test av takboxar
Takboxen Thule Pacific 600 som produceras av Thule, världens ledande leverantör av transportlösningar till sport- och nyttoanvändning, har blivit utvald till vinnare i en test av takboxar. Testet har utförts av tyska ADAC, som är Europas största bilägarförening. Totalt testades 8 takboxar.


Läs mer här


Slutligen vill vi önska dig och din familj en härlig jul och ett gott nytt år.

Vänliga julhälsningar
Anne-Vibeke Isaksen & Co
CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?