Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 7/06
Hej!

Här kommer nyheter från CampingSverige.se


Nya Concorde Carver
Carver är Concordes nya modellserie, men är ändå inte ny. Storebror Charisma har lånat ut en hel del vas gäller design, både interiört og exteriört, men också när der gäller tekniken.

Läs mer här

Frankrike: Sprudlande camping
Champagne är inte bara vitt vin med kolsyra. Det är ett världsberömt område i östra Frankrike, ett stycke kulturhistoria av format. Att köra rutten med husvagn är en upplevelse i sig själv, men det brukar ta lite tid, för du kan inte köra vidare samma dag som du har besökt en champagneproducent. Änderna är i full gång med att putsa fjäderdräkten nere vid älven där vi har sovit i natt.

Läs mer här

Doften av grillad mat – ett recept på svensk sommar
Vi tänker inte på mat från grillbaren. Inte för att vi vill säga något negativt om denna, men doften av riktig grillmat är ett av de bästa medlen när man vill väcka aptiten. Man har provat det så många gånger. Gå förbi en trädgård, en campingplats eller någon annanstans, där man håller på att grilla och man blir så påverkad att man säger: - Ska vi inte grilla kväll?

Läs mer här

Wellness – en skön upplevelse
Det är alls inte så länge sedan semester innebar total avslappning. När man efter en resa med många pizzor, stora portioner glass och regionala menyer återvände hem, gjorde visaren på vågen ett stort utslag åt höger. Dessa tider är förbi.

Läs mer här

För skönare förtältgolv
Isabella har nu utökat sitt redan breda program med två helt nya produkter, som ska göra det lätt att skapa ett ännu mer ombonat förtält.

Isabella GroundCover är en knappt millimetertjock fiberduk som läggs som ett första underlag innan man reser förtältet.

Läs mer här

Säg ”VOFF” och bli bortskämd
Det är faktiskt inte dumt alls att ha päls, fyra ben och en fuktig nos när familjen ska ut och campa. Man anstränger sig till det yttersta för att familjens bästa vän ska vifta på svansen.

De flesta svenka campingplatser ligger i vacker och orörd natur och en härligare plats att ha semester på med sin hund finns knappast.

Läs mer här


Tänk på att du kan hålla dig orienterad om senaste nytt på CampingSverige.se.

Har du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss: info@campingsverige.se

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.