Nyhetsbrev från CampingSverige.se 3/10


Så har det åter blivit dags för nyheter från CampingSverige.se.

Hymer 2010: Hymer B-Klass HighLight - ny modellserie
Modellserien HighLight är utformad att klara totalvikten på 3500 kg, samtidigt som man erbjuder en generös lastkapacitet. Notera dock att i Sverige kan även bilen beställas med 4000 Kg:s totalvikt, och således ännu högre lastkapacitet om kunden önskar.


Läs mer här

Ventura 2010: Lättviktsförtält
Från Ventura kommer nu en ny och spännande serie lättviktsförtält till överkomliga priser.

Läs mer här

Solifer 2010: Artic 366 MH - liten, tuff och följsam
Lilla Solifer Artic 366 MH finns nu ute som demo hos alla Solifers återförsäljare och har redan fått ett fantastiskt mottagande hos våra kunder. Totalvikten 750 kg lockar till äventyr.

Läs mer här

Destination Kullen - ny hemsida
Med Destination Kullens nylanserade hemsida skall det bli enklare att hitta bland områdets stora utbud av aktiviteter och sevärdheter.

Läs mer här

DWT 2010: Bergo Unique – användarvänligt golv på campingsemestern
Det är med denna vetskap i ryggen som DWT nu presenterar Bergo Unique som det idealiska golvet på campingsemestern. Du kan enkelt kombinera golvet själv med olika färger och mönster, enfärgat, rutigt, randigt. Det är bara din fantasi som sätter gränser.


Läs mer här

McLouis: Mc4 – 2010 modeller
McLouis firar bland annat sitt 10 årsjubileum med en helt ny serie med namnet Mc4. Denna serie fås med fyra olika planritningar t.ex. med fransk dubbelsäng och dubbelsäng på tvären.

Läs mer här

NAF-Camp: Campingguide 2010
Den nya guiden med beteckningen Camping i Norge 2010 är Norges största campingguide och har en komplett lista över alla landets campingplatser.

Läs mer härPå återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se

ANNONS ANNONS ANNONS ANNONS ANNONS

Tumbo Husvagnar - Öppet Hus
Den 13-14 mars bjuder Tumbo Husvagnar in till årlig vårmässa med kanonerbjudanden från leverantörer som finns på plats. Öppet 10-15 båda dagarna. Varmt välkomna!

Läs mer här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?