Nyhetsbrev från CampingSverige.se 5/10
Så har det åter blivit dags för nyheter från CampingSverige.se.

Caravan & Holiday Meet – en helt ny mässa för den mobila livsstilen
Du kan redan nu skriva in den 29 april -1 maj 2011 i din kalender. Då är det nämligen dags för en ny mässa, Caravan & Holiday Meet 2011, som är en specialutställning som skall ge en spegelbild av och erbjuda allt för framtidens mobila livsstil.

Läs mer här

Dethleffs 2010: Pacific – husvagnen med maritim look
Pacific är som namnet antyder en husvagn med maritim look i azurfärgad blank plåt och med mörka fönster. Husvagnens utvändiga design går igen i inredningen med mintfärgade bordsskivor, överskåpsluckor med mintgröna inslag och två snyggt matchande rumsmiljöer.

Läs mer här

Tältsemester på Samsø: Mätta magar, god mat och sommarglada barn
Vi har packat in tält, sovsäckar, liggunderlag och campingutrustning i bilen och satt av mot Samsö. Äntligen är vi på väg på årets efterlängtade tältsemester, och det är en underbart skön sommarstämning i bilen.


Läs mer här

SCR: Svensk Camping & Stugor 2010
Nu är 2010 års utgåva av svensk Camping & Stugor ute. Den stora katalogen innehåller inspiration till mer än 500 platser i Sverige.

Läs mer här

Truma: Mer säkerhet med tryckregulator i husbilar
Truma visade sina nya tryckregulatorer för husbilar och husvagnar på CMT-mässan i Stuttgart i januari. Dessa ökar säkerheten avsevärt när gasanläggningen är i drift under körning. Och vem skruvar av gasen innan bilen eller vagnen startas?

Läs mer här

Sunlight 2010: Kör på Fiat chassis
Sunlight motorcaravans har från och med modellåret 2010 två planritningar för två olika påbyggnader och har fått ett nytt basfordon: Fiat Ducato x/250 som är standardutrustad med en 2,2 JTD motor och 100 hk.

Läs mer här

Tyskland: Campingtur till Berlin (5/5) – Spandau
Berlin-Spandau är mest känt för sina fina campingplatser. Mindre känt är att denna stadsdel också har många andra kvaliteter.

Läs mer här

Ny vinkylare från Kama Fritid
Kama Fritid har lanserat en ny vinkylare. Den har fått namnet The Boxx´r och är en exklusivt designad vinkylare speciellt utvecklad för kartongviner.

Läs mer här

Möt CampingSverige.se på FACEBOOK
Facebook slår alla rekord när det talas om användning av Internet. NU finns CampingSverige.se självklart där också.

Klicka dig in och besök oss på FACEBOOK, bli ett Fan och möt oss även där.

Bli ett fan här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS ANNONS

Omnia - ugn på spisen!
Med fritidsugnen Omnia behövs bara spisvärmen för att baka och laga god ugnsmat. Allt du kan göra i en fast ugn kan du också göra på spisen. I Omnia gräddar du minibaguetter, bakar matbröd och lagar dina favoriträtter.

Använd svag värme och räkna med samma tider som i ugnen hemma.


Recept och information finns här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?