Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 8/06
Hej!!


MESSETID...

Elmia Husvagn Husbil 2006 (7-10 september) är den största messa i sitt slag i Norden så räkna med att hela branschen finns på plats.

Elmia Husvagn Husbil har allt vad man önskar av en minisemester; upplevelser, avkoppling, vänner och aktiviteter.
Väl mött!


Trollstigen: Mandomsprovet
På väg till eller från Nordkap eller på en tur längs Norges imponerande västkust tar många vägarna förbi den storslagna bergsvägen Trollstigen. Flera säger att det här är ett riktigt mandomsprov för körning med husvagn.


Läs mer här

Ny campingplats: Breviks Camping
Ny campingplats vid Vättersvallen i Brevik nära sjön Vättern.

Carin och Staffan Ager har i år startat en ny campingplats vid Vättern, nämligen Breviks camping.


Läs mer här

Framtidens husbil från Hymer
Svart med flamlack, moderna sportsäten och designad invändigt. Ett multimediapaket som gör de flesta avundsjuka och ett säkerhetssystem som är bland de bästa som kan uppbringas. Hymers Tuning Van kommer garanterat att väcka uppsikt. Är det sådana husbilar vi kommer att få i framtiden?

Läs mer här

Test: Cabby 740+LT – Stor för två (2006-modell)
Husvagnarna till den svenska Cabby har varit igenom en inte så liten förändring under det senaste året. Då 2006-modellerna rullat ut från produktionshallarna kunde vi se förändringen både utanpå och inuti.Läs mer här

Waeco: Automatisk luftkonditionering
Nyhet: WAECO produkter introduceras i Kama Fritids sortiment 2007.


På natten eller under vår och höst kan temperaturenvara lägre utanför än inne i husbilen/ husvagnen, då är det behagligt att få in frisk och sval uteluft med etttryck på fjärrkontrollen.


Läs mer här

Ny stor utställningshall i Stockholm
Lindströms Husvagnar i Bålsta håller på att lägga sista handen vid den nya stora utställningshallen för husvagnar och husbilar. Här ska man sälja Rapido husvagnar och Hobby husvagnar samt senare Fendts husbilar.


Läs mer här

Ren Fritid: Nytt rengöringsmedel
REN FRITID är ett nytt rengöringsmedel på den svenska marknaden, utvecklat speciellt för att ta bort svarta ränder, mossa och alger på husvagnar, båtar och andra blanka ytor. REN FRITID är inte enbart ett rengöringsmedel utan innehåller även äkta palmvax.


Läs mer härTänk på att du kan hålla dig orienterad om senaste nytt på CampingSverige.se.

Har du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss: info@campingsverige.se

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se


Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.