Nyhetsbrev från CampingSverige.se 6/10

Så har det åter blivit dags för nyheter från CampingSverige.se.

Ny unik campingplatsdatabas på Campingsverige.se
Svenskt och holländskt samarbete skapar unik campingplatsdatabas på Sveriges mest omfattande campingportal CampingSverige.se. Nu kan man i lugn och ro sitta hemma vid datorn och planera sin campingsemester. Samarbetspartner är Alan Rogers i Holland.

Läs mer här

Caravanhallens nya hemsida – vilket lyft!
Caravanhallen erbjuder Stockholms bredaste sortiment när det gäller husvagnar och husbilar. På sidan hittar du ett stort utbud av husvagnar från producenter som Kabe, Dethleffs, Adria, Carthago m.fl

Läs mer här

Combi-Camp: Köp eller hyr till semesterupplevelserna
Med tältvagn blir semestern bekväm samtidigt som man är mobil och i nära kontakt med naturen. Under tidig vår planeras oftast årets semestrar, inte minst sommarsemestern. Av olika anledningar, till exempel ekonomiska, ligger campingsemester högt på listan hos många.

Läs mer här

SCR 2010: Svensk camping mot ännu en rekordsommar
Nu har Sveriges campingföretagare sammanställt statistik från förra årets rekordsommar. Totalt hade svenska campingplatser över 15 miljoner gästnätter, och allra mest populärt var det att campa i Västa Götalands län (20 procent av övernattningarna), följt av Hallands län (11 procent) och Kalmar län med Öland (10 procent).

Läs mer här

Frankrike: Camping i Toulouse – pilgrimer, historia och flygplan
I låglandet framför Pyrenéerna, innan bergen reser sig, ligger två intressanta pärlor: städerna Lourdes och Toulouse. Tusentals pilgrimer styr mot Lourdes medan Jacobsvägens pilgrimer tar vägen förbi en av de största stationerna i Frankrike för att sedan skrida över gränsen vid Pyrenéerna.

Läs mer här

KABE: En av Europas mest moderna husbilsfabriker
KABE har flyttat produktionen av sina husbilar till en industrilokal som de har köpt i Tenhult på andra sidan vägen, mittemot husvagnsfabriken. Detta är nu en av Europas mest moderna husbilsfabriker och bakom den ligger japansk filosofi och svenskt förnuft, menar KABE själva.

Läs mer här

Niesmann+Bischoffs 2010: W som i Wellness
Premuimhusbilen Niesmann+Bischoff fortsätter sin satsning på toppkomfort. En av nyheterna är Flair-seriens Wellnesbad, ett mycket rymligt badrum med spakänsla. Flair 4.0 är dessutom nominerad till Tysklands mest prestigefyllda designpris.

Läs mer här

Outwell 2010: Stilfull och lyxig camping med AvantGarde
Om du tror att du inte kan kombinera camping och lyx så får du tänka om och ta en titt på Outwells flaggskepp inom familjecamping – AvantGarde kollektionen. Kollektionen omfattar förutom de tre tältserierna ett stort urval av trevligt färgkoordinerade tillbehör, som uteslutande är designade för att göra din kommande campigtur till en rolig och avkopplande upplevelse.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS ANNONS

Omnia - ugn på spisen!
Med fritidsugnen Omnia behövs bara spisvärmen för att baka och laga god ugnsmat. Allt du kan göra i en fast ugn kan du också göra på spisen. I Omnia gräddar du minibaguetter, bakar matbröd och lagar dina favoriträtter.

Använd svag värme och räkna med samma tider som i ugnen hemma.


Recept och information finns här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?