Nyhetsbrev från CampingSverige.se 7/10
Så har det åter blivit dags för nyheter från CampingSverige.se.

Ny unik campingplatsdatabas på Campingsverige.se
Svenskt och holländskt samarbete skapar unik campingplatsdatabas på Sveriges mest omfattande campingportal CampingSverige.se. Nu kan man i lugn och ro sitta hemma vid datorn och planera sin campingsemester. Samarbetspartner är Alan Rogers i Holland.

Läs mer här

Röstånga Camping & Bad – årets campingplats
Röstånga Camping har utsetts till årets campingplats i Sverige 2010 av Zoover Awards. Zoover är ett åtråvärt pris inom turistbranschen och representerar mycket hög kvalitet och god service.

Läs mer här

Concorde 2011: Individualitet, komfort och klass
På årets husbilsmässor i Düsseldorf och Jönköping visar Concorde de uppdaterade modellerna Credo, Charisma och D-Liner samt helt nya Concorde Liner.

Läs mer här

Camping i Österrike: Terrassencamping Schlossberg Itter – camping mitt i charmiga Tyrolen
Letar du efter en campingplats som är otroligt lätt att ta sig till samtidigt som faciliteterna är utöver det vanliga och servicen är i topp? Då är Terrassencamping Schlossberg Itter i Brixental i Tyrolen värd att ta en närmare titt på.

Läs mer här

Spanien: Camping Vilanova Park
Vilanova Park är en av Spaniens vackraste och mest underhållna campingplats. Den ligger på Costa Dorada, där det året runt är ett behagligt klimat och platsen har öppet året runt.

Läs mer här

Thule Transport: Organiserar inne i bilen
Få ordning på sakerna! Thule lanserar en ny serie smarta förvaringslösningar som är perfekta när du befinner dig ute på vägarna!

Läs mer här

Danmark: TopCamp Aabo Camping – campingplats för vattendjur
Det finns sommardagar då regnskyar hänger tungt på himlen och man ändå hör barnens glädjetjut från vattenlandet. Det är trots allt varmt i luften, så varför inte ta ett dopp i det fina vattenlandet.

Läs mer här

Easy Camp: Smarta pop-up tält
Med Easy Camp´s Camouflage eller Hot Summer pop-up tält är du säker på att hitta ditt tält på tältplatsen. Camouflage finns i grönt eller blått camouflagemönster, som helt säkert skiljer sig från mängden.

Läs mer här

Bürstner husbilar 2011: Succé-serien Ixeo blir större
Nya Ixeo-modeller, faceliftade helintegrerade och nya klädslar hörde till de stora nyheterna när Bürstner nyligen presenterade 2011 års modeller.

Läs mer här

CampingSverige.se på FACEBOOK
Facebook slår alla rekord när det gäller användning av Internet. Nu finns CampingSverige.se självklart också där.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?