Nyhetsbrev från CampingSverige.se 8/10
Hej

Så var det snart mässtid igen. Om några få dagar öppnar Husvagn & Husbil på Elmia i Jönköping. CampingSverige.se kommer självfallet att finnas på plats. Besök vår monter hos Dethleffs. Här kan du vinna fina priser i vår tävling och snacka camping. CampingSverige.se´s redaktion besöker alla montrar så se fram emot ett omfattande mässreportage.

I detta nyhetsbrev kan du läsa om några av nyheterna 2011.

Kom ihåg att vi tillför nyheter varje dag.

Elmia Husvagn & Husbil 2010
När sommaren sedan övergår i höst är det dags att bege sig mot Elmia Husvagn Husbil, den 9-12 september. Med förra årets fullbokade mässa och över 37 000 besökare i minnet är förväntningarna höga på årets upplaga av Elmia Husvagn Husbil.

Läs mer här

Düsseldorf 2010: Massor av spännande nyheter på Düsseldorfmässan
CampingSverige.se har besökt världens största campingmässa i Düsseldorf. Här visades förra månaden alla de spännande nyheterna på 2011 års modeller och en hel del annat. Kabe var den enda av de svenska husvagnstillverkarna som presenterade sina nyheter på mässan. Här är ett axplock med några av de viktigaste nyheterna.

Läs mer här

First Camp Hotellstuga
Hotellstuga är ett boende som erbjuds på alla First Camp campingplatser i Sverige och som är ett trevligt alternativ till de vanliga hotellen.

Läs mer här

Hymer 2011: Stort modellår för Hymer
Det blir ett stort modellår för Hymer i år, tack vare lanseringen av helt nya Hymer B-Klass. De övriga modellserierna har även de fått vissa uppdateringar så som nya planlösningen B 698 SL med queensbed som lanserades tidigare i somras.

Läs mer här

Goda råd inför tunnelkörning i Europa
En ny test, som de europeiska bilklubbarnas testsamarbete Euro TAP har gjort under våren 2010 visar att säkerheten i de europeiska tunnlarna blir bättre. Testet har gjorts på 26 tunnlar fördelade över 13 länder.

Läs mer här

Hobby 2011: Utrustning för husbilar
Till säsongen 2011 förbättrar Hobby sitt framgångsrika produktutbud och erbjuder omfattande utrustning som standard.

Läs mer här

Frankrike: Camping i Les Landes - de vackraste stränderna
Les Landes ligger i ett fjärran hörn av Frankrike. Här finns klitter och de vackraste sandstränder man kan tänka sig, och så är det ett bra ställe att pausa på vägen till Portugal eller norra Spanien.

Läs mer här

Pizza: Enkelt och gott
Pizza är enkelt, gott och inte minst en favorit bland de yngsta. Även om det tar lite tid är det enkelt att baka pizza och smaksätta den med det du önskar.

Läs mer här

Danmark: Helårscamping på Fyn
Även om löven börjar falla av träden finns ingen anledning att ställa undan husvagnen eller husbilen. Många campingplatser på Fyn har helårsöppet och alla fyra årstider har härligaupplevelser att bjuda på.

Läs mer här

Ny unik campingplatsdatabas på Campingsverige.se
Svenskt och holländskt samarbete skapar unik campingplatsdatabas på Sveriges mest omfattande campingportal CampingSverige.se. Nu kan man i lugn och ro sitta hemma vid datorn och planera sin campingsemester. Samarbetspartner är Alan Rogers i Holland.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?