Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 9/06
Hej

Ser du fram emot novemberlovet? Det gör vi!

Redan nu publicerar vi flera goda tips på aktiviteter under kommande novemberlov.

Tänk också på att du kan hålla dig orienterad varje dag på portalen www.campingsverige.se – Sveriges största oavhängiga internetportal.


Ny Kabe-ventilation minimerar kondensen
Risken för kondens på fönstren är nu avsevärt mindre, tack vare patenterade Kabe Vario Vent som är standard i alla vagnar från och med 2007 års modeller.Läs mer här

Cowboy för en dag – eller en hel vecka
Indianer och cowboys från Vilda västern kan man också kalla för världens första ”campare”, så det är ju helt naturligt att man fortfarande kan träffa dessa på en av Danmarks bästa campingplatser: TopCamp Hvidbjerg Strand Feriepark i Blåvand på sydvästra Jylland.

Läs mer här

Laga mat ovanpå spisen
Fritidsugnen Omnia är en finurlig uppfinning som gör det möjligt att både baka och laga ugnsmat direkt på gasolspisen, spritköket eller elplattan utan några problem. Med Omnia kan man få nybakat bröd till frukost, paj till lunch, hemmagjord banankaka till eftermiddagskaffet, köttfärslimpa till middag och Janssons frestelse till nattmat.

Läs mer här

Isabella Vision bryter mot traditionerna
Med ett helt nytt, och avancerat, förtält markerar Europas största förtälttillverkare, Isabella i danska Vejle, sitt 50-årsjubileum 2007. Förtältet – Isabella Vision – understryker samtidigt företagets position som Europas ledande förtältutvecklare.

Läs mer här

Färnebofjärdens camping – en riktig pärla
En av CampingSverige.ses fasta läsare har skickat detta brev om Färnebofjärdens camping.

Vi vill tipsa alla campare om ett ställe utöver det vanliga. Mellan Österfärnebo och Gysinge i Gästrikland ligger en liten pärla till camping.Läs mer här

Cockpit och Duo: Stort tänkande i litet format
Små bilar blir allt populärare, och därmed ökar efterfrågan på små husvagnar. Eifelland Deseo och Paul & Paula hade ju premiär i fjol – och finns fortfarande kvar. Adria Activa har ett par år på nacken, och Eribas minstingar tillhör ju klassikerna. Och på årets Düsseldorfmässa premiärvisades ytterligare två småttingar!

Läs mer här

Nordisk Camping Träf 2007
Dansk Caravan Klub ser fram emot att på Nordisk Camping Træf 2007 ta emot gäster från de nordiska campingklubbarna.

Träffen sker i vecka 28 - från 8 juli till 14 juli 2007 på TopCamp Feddet ***** vid Faxe på östra Själland, i Danmark

Läs mer här


Tänk på att du kan hålla dig orienterad om senaste nytt på CampingSverige.se.

Har du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss: info@campingsverige.se

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.