Nyhetsbrev från CampingSverige.se 9/10
Hej

I detta nyhetsbrev kan du läsa om några av nyheterna 2011, Polen, Canazei och Danmark.

Kom ihåg att vi tillför nyheter varje dag.

Hybriddrift – inget för husbilar
El- eller hybriddrift ligger i tiden men för husbilar är tekniken knappast användbar, i varje fall inte i dagsläget. Inför Caravan Salon i Düsseldorf kunde Knaus annonsera att man höll på att utveckla ett hybriddriftsystem för husbilar.


Läs mer här

Solifer 2011: Ny design - nya planlösningar
En av årets stora nyheter märks direkt när man stiger in i en Solifer. Du möts då nämligen av en helt ny och delikat inredning med nya luckor, dörrar och handtag. Alla Finlandia-modeller har i år fått en gedigen gasspis med fyra plattor av märket SMEV.


Läs mer här

Canazei: Vintercamping i Italiens imponerande Dolomiter
Jag har varit i Italien några gånger, men då på sommaren. Den här gången gick turen till bergsbyn Canazei och nu på vintern. Skidcamping och fantastisk mat blev överskriften på hela resan.

Läs mer här

Hobby 2011: Satsar på kyla
En av Hobbys nyheter för året är stora kylskåp i många av husvagnarna, vilket har efterfrågats av många kunder.

Läs mer här

Polen: Utflyktsmöjligheter från Krakow
Det är lätt att få tiden att gå i Krakow. Staden i sig är en obeskrivlig upplevelse, men också hela dess omgivning har mycket att bjuda på. I denna artikel kan du läsa om bergsbyn Zakopane, en båttur på Dunajec floden, Auschwitz och saltminan Wieliczka.

Läs mer här

Knaus 2011: Ny look
Hela ¨familjen¨ Knaus får ett lyft inför säsongen 2011. Inspirationen till Knaus nya look kommer från de ursnygga helintegrerade Knaus husbilarna och det för Knausfamiljens alla bilar ett steg närmare varandra.

Läs mer här

Danmark: På camping mitt i Fyns kulturella centrum
Odense är inte bara Fyns största stad utan också hela Fyns kulturella centrum. Camping mitt inne istaden är en möjlighet om du verkligen gillar citycamping. Annars kan Odense också nås på kort tid från de vackra campingplatserna längs kusten.

Läs mer här

Dethleffs 2011: Lifestyle Alkov – lättviktssemester med stil
Även om Alkovmodeller huvudsakligen betecknas som praktiska har nya Dethleffs Lifestyle Alkov utökat begreppet att också omfatta funktionalitet kombinerat med fräsch design.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?