Nyhetsbrev från CampingSverige.se 10/10
Hejsan.
Vid det här laget har hösten hunnit ta ett stadigt grepp om vårt avlånga land och de långa ljusa dagarna är borta. Men har du lust kan du tillbringa de mörka vinterkvällarna åt att drömma om camping tillsammans med oss, då finns massvis av möjligheter.

Vi lägger upp artiklar om resor, tester, 2011 års nyheter och mycket mer var endaste dag.

Glöm inte bort att du också kan följa oss på FACEBOOK

Trevlig läsning!

Cabby 2011: Caienna – späckad med lyx
Cabby Caienna är det sista stjärnskotten på himlen från den svenska kvalitetsproducenten. När man inte längre trodde det var möjligt att tillverka en husvagn med mer lyx presenterar Cabby inför säsongen 2011 Cabby Caienna.

Läs mer här

Norge: Stadscamping i Oslo (1/5)
CampingSverige.se tipsar om fina centrumnära campingplatser i Norge, vilka har kort avstånd till stad och attraktioner, men som ändå är idylliska.

Läs mer här

Polar 2011: Nyhet – Polar Svit
Hos SoliferPolar finns husvagnar för alla smaker, och nu lanseras årets stora nyhet för alla husvagnsälskare. Vill du unna dig det bästa, och allt det där lilla extra som gör livet så mycket härligare att leva, är Polar Svit något för dig.

Läs mer här

Camping i Kroatien: Split – Romerska kvarlåtenskaper
Kör man norrut från Dubrovnik längs den långa smala kustvägen kommer man till den gamla sjörövarstaden Omis. Under en kort sträcka kör man genom Bosnien i Hercegovina vid Neum och korsar därefter Neretvas utsträckta delta på väg E65 som går över de knastertorra bergen vid Makarska Rivieran och dess vackra kulörta städer.

Läs mer här

Test: Carado C 100
En resevagn i lättviktsklassen som passar perfekt för ett par med ett litet barn.Läs mer här

Farliga höstvägar
Hösten och vintern som är i antågande kan innebära både blåst, regn och kyla. Då krävs det skärpt uppmärksamhet hos trafikanterna.

Läs mer här

Solifer 2011: Ny design - nya planlösningar
En av årets stora nyheter märks direkt när man stiger in i en Solifer. Du möts då nämligen av en helt ny och delikat inredning med nya luckor, dörrar och handtag.

Läs mer här

Man blir glad av god campingmat
Man blir glad av god mat. Mat gör att man mår bra. Mat ger värme och trivsel på semestern. Det tillhör upplevelserna att smaka på regionens specialiteter, gå på marknad och skämma bort sig med en god middag. Sverige är ett matglatt land.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?