Nyhetsbrev från CampingSverige.se 11/10
Hej
Snö, vinter och jul - vilken fantastisk stämning. Man kan inte undgå att komma i julstämning.
Vi vet att de allra flesta har ställt undan sina husvagnar inför vintern. Trots det vet vi också att vintercamping är otroligt mysigt, så vi skall så klart ge oss iväg ut, både här i Sverige och i utlandet och du kan se fram emot artiklarna från de kommande vinterturerna.

Trevlig läsning!

Canazei: Vintercamping i Italiens imponerande Dolomiter
Jag har varit i Italien några gånger, men då på sommaren. Den här gången gick turen till bergsbyn Canazei och nu på vintern. Skidcamping och fantastisk mat blev överskriften på hela resan.

Läs mer här

Test: Mc Louis Tandy 673g
Runt staden Poggibonsi, belägen i hjärtat av Toscana mellan Florens och Siena, ligger majoriteten av Italiens husbilsindustri. Här finns fem fabriker och vi pratar enbart om husbilar. En av dem tillhör SEA-gruppen och i ett nytt bygge produceras märkena Mobilvetta, Mc Louis och Miller. Vi tittar närmare på MC Louis Tandy 673g.

Läs mer här

Sverige: Glasriket – Kosta Boda – stämningsfull Julmarknad med gamla traditioner
Långt inne i de småländska skogarna i Glasriket ligger Kosta Boda. Här händer det något alldeles speciellt under julmånaderna. Det börjar redan i mitten av november och slutar kring nyår, och under en långhelg kan man hinna med att uppleva det mesta.

Läs mer här

Al-Ko: tilldelas designpriset ”Caravaning design award”
"Mammut", det nya rangersystemet för husvagnar, belönades med designpriset ”Caravaning design award: innovations for new mobility”.

Läs mer här

Caravanhallen: Husbilar ger ökad volym
Caravanhallen rider på en framgångsvåg. För första gången på 51 år passerar omsättningen en kvarts miljard. En ökning på 70 miljoner från föregående boksluts år. Vårt rykte som ett fullservice företag med ett brett utbud och god service, även efter att vi fått en signatur på kontraktet är en stor del i framgången.

Läs mer här

Camping i Kroatien: Sibenik och Krka Nationalpark
Man tror inte att det knastertorra landskapet i Kroatien erbjuder några vattenfyllda upplevelser – bortsett från badstranden längs kusten. Men sanningen är den att precis som i stora delar av Balkan rinner det också genom Kroatien välfyllda floder. De har bildat Nationalparker av betydande värde för upplevelser. En av de mest påtagliga är Krka precis vid nya motorvägen A1.

Läs mer här

Dethleffs Campy: Liten, lätt och körvänlig
Denna lilla vagn är mycket flexibel och dessutom lämplig att dras av mindre bilar. Läs här om Dethleffs lilla husvagn Campy.

Läs mer här

TÄVLING TÄVLING TÄVLING

Vinn: En vecka i en Polar 590 Svit på Böda Sand
Priset är sex nätter (måndag-söndag) i en Polar 590 Svit under vecka 26 eller 27 - 2011. Vagnen är i första hand byggd för två personer, men det går bra att ta med barn, det är en egen komfortfråga. (Resa till och från Böda ingår ej). Husvagnen är fullt utrustad, så packa bara finkavajen och badbrallorna, sätt dig i bilen för att avnjuta sommarens skönaste semester! Fri minigolf och äventyrsbad och andra överraskningar utlovas. Vinner någon som är medlem i Böda sandsklubben ingår även gratis tennis o golf hela veckan.

Tävla här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?