Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 10/06
Hej

Ser du fram emot novemberlovet? Det gör vi!

Redan nu publicerar vi flera goda tips på aktiviteter under kommande novemberlov.

Tänk också på att du kan hålla dig orienterad varje dag på portalen www.campingsverige.se – Sveriges största oavhängiga internetportal.

Barnbarnen ska ha roligt på semestern
Allt fler mor- och farföräldrar tar med sig barnbarnen på semester. Stora värden som själva samvaron och att barnbarnen får exklusiv tid och uppmärksamhet är bland de viktigaste orsakerna.

Läs mer här

Ny produkt - Släpkärror
Var köper man en släpkärra? Svaret har hittills varit lite diffust, men när många Kabe- återförsäljare nu börjar sälja Kafo släpvagnar hoppas man att svaret på frågan ska vara givet.

– Många husvagns- och husbilsägare är ju även villaägare, konstaterar Göran Qvarnström, som är vd för Kafo Trailer AB. Och som villaägare har man ju då och då behov av att kunna sköta diverse transporter.

Läs mer här

Torghatten: Camping bortom allfarvägen
Det tar lång tid att komma fram till Torghattens Camping, som ligger precis ut till Atlanten på Norges västkust. Men det är hela resan värd. Läs här varför.¨

Det har länge varit en dröm att köra den norska kustriksvägen, även kallad ”Riksväg 17”, som går parallellt med huvudvägen E6.

Läs mer här

Dometic: Styr din RV med mobiltelefon
Med ComfortControl från Dometic kan mobiltelefonen användas som fjärrkontroll för kylskåp, luftkonditionering, belysning och värme i husbilen eller husvagnen. Dessutom fungerar den som en larmanordning i händelse av inbrott eller brand. Med ComfortControl får ägare av en RV (Recreation Vehicle) möjligheter att på ett bekvämt sätt fjärrstyra sitt boende.

Läs mer här

Isabella: Vintercamping
I takt med de senere års stærkt stigende interesse for campinglivet er rigtig vintercamping – altså i sne, kulde og blæst – også blevet mere tiltrækkende for mange mennesker, som ikke blot vil nøjes med campinglivet i sommermånederne.

Men rigtig vintercamping sætter anderledes krav til udstyret og den måde man indretter sig på.

Läs mer här

Adria 2007: Adiva ”nygammal” modellserie
När slovenska Adria nu ger sig in i lyxvagnssegmentet, så är det med ett välkänt modellnamn: Adiva, som 2002 var beteckningen på en 5,5-metersvagn i glasfiberarmerad plast.

Även nya Adiva har kaross helt i glasfiberarmerad plast, och front- och bakgavlar har fått en elegant design.

Läs mer här

Passport cyklar fårn Kama Fritid
Hopfällbar 20" cykel Passport urbanium - en flexibel fällbar cykel i ekonomiklassen-men konstruerad för att cykla på!

Med 20" hjul och pakethållare...

Läs mer härHar du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss: info@campingsverige.se

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.