Nyhetsbrev från CampingSverige.se 1/11
Först och främst Gott Nytt År.

Redaktionen hade den stora glädjen att fira julen i Österrike och har nu skapat en hel del material därifrån som du kan läsa om här på portalen.

Vi är också i full fart med att planera årets alla reseaktiviteter och du kan se fram emot ännu fler tester än förra året.

Caravan & Holiday Meet flyttas till 2012
I april näst år var det tänkt att den nya mässan Caravan & Holiday Meet, skulle ha premiär i Göteborg. Men nu är projektet uppskutet ett år.

Läs mer här

Polar 2011: Nyhet – Polar Svit
Hos SoliferPolar finns husvagnar för alla smaker, och nu lanseras årets stora nyhet för alla husvagnsälskare. Vill du unna dig det bästa, och allt det där lilla extra som gör livet så mycket härligare att leva, är Polar Svit något för dig.

Läs mer här

WeCamp – nytt varumärke ute i hyllorna
Nya varumärket WeCamp säljer det mesta inom campingutrustning. Sortimentet som ständigt uppdateras finns redan på plats i hyllorna ute hos husvagns- och husbilsförsäljare runt om i landet.


Läs mer här

Nordisk Camping Träff 2011 – Nyborg, Danmark
NCT 2011 kommer att hållas i Nyborg som ligger på Fyn i Danmark. Hit är enkel att ta sig via motorvägarna. Stora Bält bron utgör förbindelsen mot öst, och syns tydligt från Nyborg. Kuststräckan bjuder på några av Danmarks bästa stränder.

Läs mer här

Österrike: Skidsemester med familjen i Hochkönig
Hochkönig är en del av Ski Amadé och består av suveräna skidorter som Maria Alm, Dienten och Mühlbach. Här finns nedfarter för alla smaker, men också mycket annat att uppleva.

Läs mer här

Dethleffs Campy: Liten, lätt och körvänlig
Denna lilla vagn är mycket flexibel och dessutom lämplig att dras av mindre bilar. Läs här om Dethleffs lilla husvagn Campy. Husvagnens längd är inte längre än 3,72 meter och bredden 2,13 meter.

Läs mer här

Danmark: Utomhus fitnessområde på Holbæk Fjord Camping & Wellness
På FDM platsen Holbæk Fjord Camping & Wellness har man under flera år erbjudit gästerna olika former av njutning för kropp och själ – allt från massage, zonterapi och akupunktur till kroppsinpackningar och healing m.m. Likaså har gästerna haft fri tillgång till pool, bastu och spa -pool. Nu erbjuds även utomhus fitness.

Läs mer här

Rekommendationer för EFOY vintersäsongen
Vintern har gjort sitt antågande och nedan följer några tips om hur du på bästa sätt förbereder EFOY bränsleceller under vintern.

Läs mer här

Videonyhet: Dethleffs Magic White Edition - 2011 modell
Nu kan du se videoklipp av Dethleffs Magic Edition.Klicka här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?