Nyhetsbrev från CampingSverige.se 2/11
Så har det åter blivit dags för nyheter från CampingSverige.se.

Fendt 2011: Husvagn i toppklass - en fröjd för ögat
Fendt är ett märke som är känt och älskat för sina fantastiska lyxhusvagnar där tillverkarna har tänkt på allt. Man behöver inte köpa till en massa extrautrustning när man väljer en Fendt, och det är kvalitet och funktionalitet i alla detaljer, så upplevelsen av en Fendt blir starkare än vanligt.

Läs mer här

Norge: Lærdal Ferie- och Fritidspark vid Sognefjorden
Vid Sognefjorden, som är världens längsta fjord, ligger Lærdal Ferie- och Fritidspark som är en bra utgångspunkt för rundresor i hela Sogne regionen, där det finns massor att uppleva.

Läs mer här

Test: Isabella Universal 420 (2011-modell)
CampingSverige.se hjälper dig med att hitta rätt förtält. På en vintercampingtur till Österrike har vi testat detta Isabella Universal 420. Vi testar dess funktioner under stränga vinterförhållanden och uppsättningen och till sist en sammanfattning.

Läs mer här

Camping Cheque ute med ny Europa Guide 2011
Europa Guide 2011 är en vägvisare till campingövernattningar av hög kvalitet men till ett fast lågt pris i hela Europa. Hör du till dem som gärna använder din husvagn även utanför högsäsong så kan erbjudandet från CampingCheque vara intressant att ta en titt på.

Läs mer här

Sju danska platser har fått utmärkelsen ”Superplatz” 2011.
CampingSverige.se kan som första campingportal i Sverige avslöja denna stora nyhet: Bogense Strand Camping, Bøsøre Strand Feriepark, Hvidbjerg Strand Feriepark, Jambo Feriepark, Klim Strand Camping, Camp Hverringe och TopCamp Bøjden Strand har alla tilldelats utmärkelsen ”Superplatz” av tyska ADAC.

Läs mer här

Adria 2011: Växtvärk hos Alpina
Förra säsongens brännheta nyhet från Adria – den helårsisolerade Alpina – har fått familjeförsörjning. Då serien introducerades förra året kom Alpina i två varianter – en egovagn och en kojvagn.

Läs mer här

Balkan: Campingsemester i Mostar
Mostar är regionshuvudstad i landsdelen Hercegovina och är landets femte största stad. Floden Neretva rinner rakt igenom staden.


Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se

ANNONS ANNONS ANNONS

Tumbo Husvagnar - Öppet Hus
Den 12-13 mars bjuder Tumbo Husvagnar in till årlig vårmässa med kanonerbjudanden i butiken.
Besök även våra utställare som finns på plats. Öppet 10-15 båda dagarna. Varmt välkomna!


Läs mer här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?