Nyhetsbrev från CampingSverige.se 3/11

Så har det åter blivit dags för nyheter från CampingSverige.se.

First Camp: Ny delägare skapar växtkraft
Den 31 Januari gick turistentreprenören Daniel Olsson in som huvudägare i First Camp genom sitt bolag Cood Investments. Tack vare affären kan First Camp genomföra en kraftig förstärkning av ekonomin för att öka investeringskraften.

Läs mer här

Adria 2011: Sonic – befriande annorlunda husbil
Med utvecklingen av Sonic intar Adria på allvar ledningspositionen på husbilsmarknaden – den helintegrerade husbilen kan med några få ord beskrivas som ´befriande annorlunda´.

Läs mer här

Skottland: Edinburgh – Vacker huvudstad, även när det regnar
Skottlands huvudstad Edinburgh har otroligt mycket att bjuda på och man överraskas lätt av alla möjligheter som finns där. En förlängd weekend är en bra början men långt ifrån tillräckligt om man reser till Edinburgh. Staden är värd ett besök oberoende av vilken årstid man kommer.

Läs mer här

DWT 2011: Presenterar Junior och Gala Plus
Helt nykonstruerade lättvikts- resetält i bästa kvalitén och som är perfekta för den allra första campingturen i vår. Junior förtältet är ett modernt deltält som bjuder på en nyutvecklad kombination av material och funktion.


Läs mer här

NAF-Camp: Campingguide 2011
Nya campingguiden – Camping i Norge 2011 - från NAF har just utkommit. Den nya guiden med beteckningen Camping i Norge 2011 är Norges största campingguide och innehåller en komplett lista över landets alla campingplatser.

Den innehåller också en mer omfattande beskrivning av de 292 platser som är medlemmar i NAF Camp. De presenteras med bild, symboler, priser och GPS – koordinater. Utöver det innehåller den mycket nyttig information av mer generell natur.

Läs mer här

Hobby 2011: Rymlighet och detaljer ger nöjda kunder
Funktionalitet och god design går hand i hand när vagnen utvecklas på fabriken i Tyskland, där grundaren Harald Striewski tillverkade den första modellen till sin egen familj.

Läs mer här

Nytt koncept: Camping & Cruise – drömsemester för hela familjen
Tänk dig att inleda semestern på en av Europas vackraste och bäst utrustade campingplatser i närheten av till exempel Barcelona eller Venedig, och sedan veckan efter stiga ombord på en lyxkryssare som tar dig till de mest spännande destinationerna i Medelhavet eller Adriatiska Havet?


Läs mer här

Al-Ko 2011: ClickFix – lättare stödben
Stödbensmodellen väger ett helt kilo mindre jämfört med tidigare sådana och är dessutom mycket enkla att få på plats. Finns nu till försäljning ut i butikerna.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se


Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?