Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 11/06

Hej!

Här kommer nyheter från CampingSverige.se

Trollvagnen 2006: Mest säljande Cabby återförsäljaren
Det är med ett stort och välförtjänt leende på läpparna, som Erland Johansson från Trollvagnen i Trollhättan tar emot oss. Ännu en gång kan hans firma stoltsera med att vara den mest säljande Cabby återförsäljaren i Sverige. För 5.e gången har teamet bakom Trollvagnen fått ta emot pokalen, som är beviset på, att ingen annan förhandlare har sålt fler Cabby husvagnar än Erland och Co.

Läs mer här

Italien Runt - Ciao Italia
CampingSverige.se har just kört Italien Runt med en Hobby på kroken. Med på turen var Britta och Ole Koch, som körde i Dethleffs husbil.

Ligurien ligger i nordvästra Italien – precis där kusten bildar en stor bukt och där Genua är huvudstad.

Läs mer här

Ultra dynamic – batterinyhet från Varta
Ultra dynamic är ett nytt batteri med AGM-teknologi från Varta. Med längre livslängd och maximal prestanda för extrema energikrav är batteriet synnerligen lämpligt för husvagnar och husbilar.

Nya, moderna fordon har ofta hög utrustningsnivå vilket medför ökad energiförbrukning. Kapaciteter upp till 4500 watt är inget ovanligt idag.

Läs mer här

Design på högsta nivå
Italienska design- och inredningsspecialisterna Tecnoform brukar varje år i Düsseldorf presentera något alldeles nytt i designväg. Och det här året utgjorde inget undantag. En av de mest kända underleverantörerna i husvagns- och husbilsbranschen är utan tvekan italienska Tecnoform, det mer än 40-åriga snickeriföretaget med säte strax utanför Bologna.

Läs mer här

Fly´n Camp – Semester i frihetens tecken
I hela världen har husbilssemester blivit mer och mer populärt. En fri semesterform med ”huset på ryggen”, där du själv bestämmer destination och hastighet. Det går ofta bra att bara sticka iväg, men det skadar inte att få ett par goda råd med sig i bagaget. Med de husbilsregler som finns är det en stor investering för de flesta skandinaver att bli lyckliga ägare till en husbil.

Läs mer här

Succé för StandBy-tältet
Det är nästan som en epidemi. Har någon på en campingplats köpt ett Stand By-tält, så bukar det vara många som följer efter.

Ett annorlunda universaltält är StandBy-tältet från Svenska Tält i Dorotea.


Läs mer här

Tryffel - Gotlands gömda guld
Tryffel är Gotlands hemliga delikatess och nu är det tid att leta upp och samla in dessa sällsynta och smakrika underjordiska svampar. Man kan få punga ut med över 5 000 kr kilot för den lilla svarta och mycket eftertraktade tryffeln, men i gengäld får man en vidunderlig smakupplevelse, samtidigt som tryffeln sägs verka stimulerande på både intelligens och potens.

Läs mer här


Har du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss: info@campingsverige.se

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar