Nyhetsbrev från CampingSverige.se 4/11
Hei!!!


Så har det åter blivit dags för nyheter från www.CampingSverige.se.

Hämta nordens första camping app till Android och iPhone– gratis
CAMPING DENMARK är en komplett guide över alla danska campingplatser direkt i din Smartphone – och den är gratis. Appen hittar du i din Android mobil i ’Android Market’, och i din iPhone i ’AppStore’ på samma sätt som alla andra applikationer.

Läs mer här

Italien Runt: Rapallo (1/5)
CampingSverige.se har kört Italien Runt med en Hobby husvagn på kroken. Med på turen var Britta och Ole Koch, som körde i Dethleffs husbil.

Läs mer här

Adria 2011: Adora 563 PT Supreme
Adora Supreme är en exklusive utgåva av den kända Adoraserien. Den finns i tre olika inredningar och storlekar och gemensamt för alla är dess höga kvalitet både när det gäller inredning och funktionalitet.


Läs mer här

Nordisk Camping Träff 2011 – Nyborg, Danmark
NCT 2011 kommer att hållas i Nyborg som ligger på Fyn i Danmark. Hit är enkel att ta sig via motorvägarna. Stora Bält bron utgör förbindelsen mot öst, och syns tydligt från Nyborg. Kuststräckan bjuder på några av Danmarks bästa stränder.


Läs mer här

Nytt projekt: Husbilsdestination Norden
I dag finns det nästan 1,3 miljoner husbilar i Europa, och antalet fortsätter att öka. Nu startar de nordiska campingorganisationerna ett gemensamt projekt som skall göra Norden till Europas bästa husbilsdestination. Bakom projektet “Husbilsdestination Norden” står campingorganisationerna i Sverige, Norge, Finland och Danmark.


Läs mer här

Isabella 2011: Eclipse - soltak till både förtält och husvagn
Frontsoltaket, som fått namnet Eclipse, sätts fast i förtältets baldakin, och på så sätt får man en dubbelt så stor skuggad yta. Monteringen går mycket snabbt, så efter bara några minuter kan man sitta och njuta på den nya terrrassen.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS

Prenumerera på KABEs nyhetsbrev
Som prenumerant får du löpande ett nyhetsbrev om vad som händer på KABE – aktiviteter, modeller, företagsnyheter, reportage med mera!

Anmäl dig här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?