Nyhetsbrev från CampingSverige.se 5/11
Så kom våren till Sverige och alla vi som ägnade oss åt camping under Påsken kommer att minnas denna campingsäsongsstart som den bästa på många år. Här på redaktionen är vi på toppenhumör eftersom maj är en av de bästa månaderna. Vi lägger ut fler campingnyheter och researtiklar varje dag.

Danmarks första Camping App (komplett översikt över danska campingplatser) är otroligt populär och nu kommer den första och helt gratis Camping Appen till Sverige också. Hitta CAMPING SWEDEN i AppStore - en komplett översikt över alla svenska campingplatser.
Läs mer nedan.

CAMPING SWEDEN – gratis camping app till iPhone
CAMPING SWEDEN är en komplett guide över alla svenska campingplatser direkt i din iPhone – och den är gratis.

Appen hittar du i din iPhone i ’AppStore’ på samma sätt som alla andra applikationer. Appen är svenska och finns på, danska, norska, engelska, tyska och holländska, så de flesta nationaliteter kan använda den när de besöker Sverige.

Läs mer här

Det är i förtältet det händer
I förtältet äter vi och tar skydd när solen blir för het eller när det regnar. Vi äter, myser, ser på TV och lever i uterummet. Uppsättning och underhåll av förtält, samt presentation av nyheter är ett tema inom camping som är lika säkert som att våren kommer.

Läs mer här

Sverige: Böda Sands Camping - hälsofokus under semestern
Trenden är att det skall fokuseras på den egna hälsan under semestern. Fler och fler campingplatser satsar på hälsa, skönhet och sportaktiviteter eftersom trenden de senaste åren pekar på att gästerna gärna fokuserar på sin egen och familjens hälsa även under sin sommarsemester.

Läs mer här

Outwell 2011: Kvalitetstält som får solen att skina
Outwell – det ledande märket inom familjecamping har lanserat ett spännande sortiment tält i nya varma färger som garanterat får solen att skina över all världens campingplatser 2011.

Läs mer här

Portugal: Lissabon – varje stadsdel har sin charm och sina kännetecken
Många väljer att besöka Lissabon under en långweekend vilket kan vara tillräckligt för att stifta bekantskap med Portugals intressanta huvudstad. Men de flesta upptäcker också att detta är en stad som har otroligt mycket att erbjuda och som man gärna återvänder till.

Läs mer här

Primus Vidar BBQ: Bättre än engångsgrill
Brukar du ta med engångsgrillar till stranden eller när du ger dig ut på campingsemester? Då bör du fortsätta läsa detta!

Läs mer här

Fendt 2011: Husvagn i toppklass - en fröjd för ögat
Fendt är ett märke som är känt och älskat för sina fantastiska lyxhusvagnar där tillverkarna har tänkt på allt. Man behöver inte köpa till en massa extrautrustning när man väljer en Fendt, och det är kvalitet och funktionalitet i alla detaljer, så upplevelsen av en Fendt blir starkare än vanligt.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS

Prenumerera på KABEs nyhetsbrev
Som prenumerant får du löpande ett nyhetsbrev om vad som händer på KABE – aktiviteter, modeller, företagsnyheter, reportage med mera!

Anmäl dig här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?