Nyhetsbrev från CampingSverige.se 6/11
Hei!!!


Så har det åter blivit dags för nyheter från www.CampingSverige.se.

Sverige: Apelvikens Camping i Halland – familjevänlig campingplats
Det är inte särskilt svårt att föreställa sig att denna mycket stora campingplats sommartid är en färgrik myllrande plats med husvagnar i alla färger, kulörta surfsegel, en swimmingpool liknande en sydländsk – både i temperatur och färger, och hundratals med barn.

Läs mer här

Grundaren av Husvagn på Väg, Bengt Åström, har avlidit efter en tids sjukdom
Grundaren av företaget MediaPress AB, Bengt Åström, som ger ut bland andra tidningen Husvagn på Väg, har avlidit efter en tids sjukdom. Bengt Åström blev med åren en profil inom husvagns- och husbilsbranschen.

Läs här

Caravanhallen satsar på nya lokaler
Caravanhallen är Stockholms största återförsäljare av husvagnar och husbilar och nu bygger de en ny utställnings- och serviceanläggning på hela 3500 kvm i två plan, i Upplands Väsby.

Läs mer här

Hymer 2011: Starline - en ny stjärna är född
Europas mest succérika husbilsserie, Hymer B-Class utökas med serien Hymermobil Starline. Marknadsledaren från Bad Waldsee har konstruerat en B-klass modell med omfattande standardutrustning baserad på ett Mercedes-Benz chassis. Totalt kommer det att lanseras sex Starline- modeller, vara fyra har dubbla golv.

Läs mer här

Danmark: Henne Strand Camping – lyx och aktiv semester samtidigt
Sommarsemester i Danmark kan vara något av det bästa som finns. Speciellt när man hittar en perfekt destination som har ett brett urval av aktiviteter, bra strand, härlig semesterstämning, god mat och en suverän campingplats. Vi valde Top Camp Henne Strand och drog iväg med en Combi Camp bak på bilen.

Läs mer här

Spanien: Camping La Paz – dramatisk plats vid Biscayabukten (2)
Kör man från Bilbao i Baskien och västerut längs den storslagna Biscayabukten kommer man till två provinser, Cantabria och Asturien. De breder ut sig längs buktens sydligaste stränder.

Läs mer här

Isabella 2011: Inga kalla fötter med flexibel rumsindelare
Kombinationen större förtält och låga temperaturer har under åren fått fler och fler campare att efterfråga ett enkelt och flexibelt sätt att dela upp förtalet på.

Läs mer här

Sverige: Fem lockande semesterdestinationer
I den här artikeln om semester i Sverige har vi samlat fem olika destinationer som erbjuder olika möjligheter. Gillar du shopping, sol och bad, naturupplevelser, sightseeing, god mat, historia – här finns allt förpackat i ett avlångt paket.


Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS

Prenumerera på KABEs nyhetsbrev
Som prenumerant får du löpande ett nyhetsbrev om vad som händer på KABE – aktiviteter, modeller, företagsnyheter, reportage med mera!

Läs mer här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?