Nyhetsbrev från CampingSverige.se 7/11
Hei!!!

Så har det åter blivit dags för nyheter från www.CampingSverige.se.

Bürstner fyller 25 år
25 år som husbilstillverkare, det är sannerligen värt att fira. Därför har Bürstner inför modellåret 2012 tagit fram en jubileumsmodell – i starkt begränsad upplaga.

Läs mer här

Test: Outwell Trout Lake 4 – Litet superpraktiskt familjetält
Det är inte alltid så enkelt att hitta rätt i tältdjungeln. Detta tält är idealiskt för ett par som inte vill ha med sig mer än nödvändigt på sin semester, och som värdesätter ett perfekt inomhusklimat. Det passar också bra för barnfamiljer som tycker det är okej med lite plats. Här följer en test av Outwell Trout Lake 4 – 2010 års modell.

Läs mer här

Tyskland: Camping i Brandenburg – suverän semester i Tyskland
Med ett område som Brandenburg i Tyskland finns ingen anledning att dra husvagnen flera 100 kilometer längre söder ut för att få en bra semester. Här kan semestern dessutom kombineras med besök i Berlin, om man gärna vill uppleva huvudstaden. Brandenburg bjuder på storstad, kultur, natur, spännande historia och riktigt god mat.

Läs mer här

Sverige: Historien om Huseby Bruk
Huseby Bruk har gått igenom mycket under åren och i dag dras turister från många olika länder till detta allsidiga ställe där friluftsmuseum, herrgård, park och trädgårdsanläggning går hand i hand. Tre härliga campingplatser ligger i närheten av alla dessa härligheter.

Läs mer här

Håll koll på kylskåpet i sommarvärmen
Man tänker sällan på det. Man sitter utanför sin husvagn i stekande sol och njuter av värmen. Det har blivit dags för lunch. Man öppnar kylskåpet och matvarorna verkar härligt kalla och fräscha. Men faktum är att det kan vara helt fel.

Läs mer här

Italien Runt: Sexten
CampingSverige.se körde 2006 Italien runt med en Hobby efter bilen.

Läs mer här

Ventura 2011: Basic XXL - lättviktsförtält för husbilsåkare
Detta tält har en enkel men stabil stativkonstruktion, som gör uppsättningen snabb, och är tillverkade av ett lätt polyestermaterial som ger låg vikt på tältet.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS

Prenumerera på KABEs nyhetsbrev
Som prenumerant får du löpande ett nyhetsbrev om vad som händer på KABE – aktiviteter, modeller, företagsnyheter, reportage med mera!

Anmäl dig här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?