Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 12/06
Hej!

Så är det jul igen och därmed skickar vi ut det sista nyhetsbrevet från www.campingsverige.se för i år. Det har åter igen varit ett fantastiskt år för portalen och besöksfrekvensen ökar hela tiden.

Tack för att ni använder oss för att hålla er uppdaterade. Vi är redan nu igång med många förbättringar och nyheter inför 2007.

Daftö: Gratis internet i 2007
Den skønne femstjernede campingplads Daftö Feriecenter i Strömstad, kan nu tilbyde gratis internetforbindelse i hele 2007.

Efter en prøveperiode med gratis internet i 2006, har man besluttet at lade gæsterne fortsat have fri adgang til Internettet i hele 2007.

Läs mer här

Framåt för Adriatik husbilar
Det har gått snabbt framåt för husbilarna från slovenska Adria på den svenska marknaden.

På bara några få år har Adriatik kommit att tillhöra de ledande fabrikaten i Norden, och för närvarande toppar det slovenska märket den svenska registreringsstatistiken.

Läs mer här

Parken Zoo Camping & Stugby i Eskilstuna
Den nya fyrstjärniga Parken Zoo Camping & Stugby har öppnat i Eskilstuna.

Den ligger precis intill djurparken och är granne med Tuna Park Köpcentrum. Parken har 100 husvagnsplatser och 20 stugor av mycket hög standard – med rymliga och välutrustade kök, spis med häll, dusch/WC, sköna sängar, tv/dvd och bredband.

Läs mer här

Rengöring av ditt förtält
Tommy Boisen, Isabellas campande danska försäljningschef, har själv provat på hur effektiv Alpha 123 tältrengöring verkligen är.

Tältet är ett Ambassador 2504 som har stått uppställt på Frigaards Camping under tre somrar och tre vintrar innan det utsattes för Tommys och Alphas kärleksfulla behandling.

Läs mer här

Stämningsfull Jul på Liseberg
Snart tändas miljoner juleljus! Liseberg laddar för en ny jul med gammaldags julmarknad, dignande julbord, isbana, allsång med Lotta Engberg och mer än fyra miljoner juleljus.

Jul på Liseberg är en stämningsfull tradition som i år arrangeras för sjätte gången.

Läs mer här

Vinterväg kräver vinterdäck
Vinterväglag kräver speciella däck, i alla fall när det gäller personbil, lätt lastbil eller buss med en totalvikt av högst 3,5 ton, samt släpvagn som dras av ett sådant fordon!

Därför föreskriver den svenska lagen att vinterdäck måste användas från den 1 december till och med den 31 mars – om vinterväglag råder.

Läs mer här

Succé för StandBy-tältet
Det är nästan som en epidemi. Har någon på en campingplats köpt ett Stand By-tält, så bukar det vara många som följer efter.

Ett annorlunda universaltält är StandBy-tältet från Svenska Tält i Dorotea.

Läs mer här

Kama Fritid: Gasolkamin
Bluegaz infrarödvärmare är utrustad med piezo-tändning. thermo-elektrisk säkring, ODS och keramiska element. Plats i kaminen för gasolflaskor upp till P11 (11kg).

- 4 hjul för enkel förflyttning.
- Inga skarpa hörn och enkel att nå kranen på gascylinder
- 3 värme nivåer, reglagen är placerade på toppen

Läs mer härEn riktigt God Jul och ett Gott Nytt år från alla oss på CampingSverige.se

Vi ses igen 2007!

Anne-Vibeke Isaksen
Redaktör

Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.