Nyhetsbrev från CampingSverige.se 8/11
Hei!!!

Så har det åter blivit dags för nyheter från www.CampingSverige.se.

Hobby 2012: ”Premium” – ny premiumserie från Hobby
När man ser nya Hobby premium upptäcker man att den tyska husvagnstillverkaren tagit ett ovanligt stort steg i utvecklingen – så mycket skiljer den nya premiumserien från företagets mer konventionella modeller.

Läs mer här

Tyskland: Caravan Salon, Düsseldorf 2011
Europas största begivenhet inom husvagns- och husbilsbranschen närmar sig med stormsteg. Caravan-Salon i Düsseldorf, går i år av stapeln mellan den 27 augusti och 4 september.

Läs mer här

England: Isle of Wight – här står tiden stilla
Vi har slagit oss ned i New Forest Nationalpark och campingplatsen Ashurst Caravan Park i vårt älskade Outwell Trout Lake tält. I dag ska vi ge oss ut på en heldagstur till Isle of Wight – en vacker ö rakt söder ut från nationalparken. Bilen är färdigpackad och vi kommer att komma tillbaka på campingplatsen först sent i kväll.

Läs mer här

Forsbergs Fritidscenter: Ny Huvudägare
Inter IKEA Investments blir ny huvudägare i Forsbergs Fritidscenter, en av Sveriges ledande försäljare av husbilar. Forsbergs grundare, Christian och Mathias Forsberg, arbetar kvar i bolaget och kvarstår även som betydande delägare.

Läs mer här

Eura Mobil 2012: Profila – instegsmodell med mervärde
Rymlig och bekväm, innovativt badrum och nedsänkbar säng som tillval – det är nya Eura Mobil Profila i ett nötskal.

Läs mer här

Italien: Spaggia e Mare - Italiensk campingsemester med sol och kultur
De flesta stannar till antingen vid Lioen eller Gardasjön för att tillbringa sin italienska drömsemester där. Har man däremot lust för något nytt, utan att det går ut över sol och bad, strandliv och italiensk kultur, så kan man bara fortsätta ett par timmar söderut för att få helt nya upplevelser.

Läs mer här

Jubileumsmodell från Westfalia
I år fyller campingbussen 60 år och det firar campingbussens skapare – Westfalia – med en jubileumsmodell som kommer att byggas i en mycket begränsad upplaga.

Läs mer här

Nytt nummer av Husvagn på Väg
Nu är årets sommarnummer av Husvagn på Väg ute. Tidningen är fylld med semesterläsning bland annat om Anders Eldeman från Melodikrysset, gruväventyr i Sala, dinosaurier i Norrköping och konsertscenen Dalhalla.

Läs Husvagn på Väg här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS

Prenumerera på KABEs nyhetsbrev
Som prenumerant får du löpande ett nyhetsbrev om vad som händer på KABE – aktiviteter, modeller, företagsnyheter, reportage med mera!

Anmäl dig här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?