Nyhetsbrev från CampingSverige.se 10/11
Hei!!!

Så har det åter blivit dags för nyheter från www.CampingSverige.se.

Bra höst!

Möt CampingSverige.se på FACEBOOK
Klicka dig in och besök oss på Facebook. Klicka på Gilla knappen eller rekommendera vår sida till dina vänner. Vi lägger dagligen upp länkar till nyheter, erbjudanden, återförsäljare, tävlingar osv.

Klicka här

Elmia Husvagn Husbil 2011: Uppfyllda förväntningar
Siffrorna talar sitt tydliga språk, husvagns- och husbilsbranschen har fortsatt vind i seglen. Det bekräftades under Elmia Husvagn Husbil 8–11 september. De förhoppningar som både återförsäljare och tillverkare hade innan mässan har slagit in.

Läs mer här

Videonyhet: Caravan Club of Sweden
Lars Rasmussen och Peter Lidslot från Caravan Club of Sweden berättar om organisationen som bland annat har ett eget magasin som kommer ut sex gånger om året.


Se videon här

CampForever 2012: Utrustning för alla typer av camping
I dag räcker det oftast inte med att ha enbart en fin husvagn eller husbil. Campingutrustning är en stor del av semestern och utbudet är enormt om man tittar på danska CampForevers sortiment.

Läs mer här

Kabe 2012: Massor av nyheter
Raden av nyheter under modellåret 2012 är oändligt lång. Bland annat den nya caravandör som tillsammans med den nya silverfärgade exteriören, är några av de mest utmärkande nyheterna.

Läs mer här

Spanien: Camping El Delfin Verde – på camping bland “gröna” delfiner
En campingsemester på Costa Bravas vackra kust bjuder på skönt klimat, god mat och aktiviteter från morgon till kväll, om man orkar.

Läs mer här

Videonyhet: Polar 840 Svit (2012-modell)
Viggo Engström från SoliferPolar berättar om den nya modellen inför 2012, Polar 840 Svit.


Se videon här

Ny App från CampingSverige.se: CampingSverige.se NEWS
CampingSverige.se som står bakom appen Camping SWEDEN, lanserar nu ännu en där man kan läsa nyheter och se de senaste TV-klippen från CampingSverige.se.

Ladda ner CampingSverige.se News app och få alla de senaste nyheterna direkt i din iPhone. Enklare än så här blir det inte.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNON

Prenumerera på KABEs nyhetsbrev
Som prenumerant får du löpande ett nyhetsbrev om vad som händer på KABE – aktiviteter, modeller, företagsnyheter, reportage med mera!

Anmäl dig här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?