Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 1/07
Hej!

Först och främst - Gott Nytt År!

Vi hoppas du har haft en trevlig inledning på det nya året. Här på Camping Sverige är vi
redan i full gång – dels med att förbereda oss inför årets resereportage från intressanta platser i Europa och dels är vi igång med att lansera en del nyheter som du kan se fram emot i januari och februari.

Olika mässor kommer överens
De två stora norska och svenska mässorna Norvei och Elmia har långt om länge blivit eniga och hela branschen gläder sig.

Elmia har gått med på att flytta fram sin mässa en vecka, så att den ligger helgen efter Norvei, vilken går av stapeln 6-9 september 2007.

Läs mer här

Rekordår för campingturismen i Sverige
2006 blev ett rekordår för campingturismen i Sverige. Inom vissa regioner är ökningen mer än 10 procent jämfört med 2005.

Campingturismen fortsätter att växa i Sverige.

Läs mer här

SoliferPolar satsar
Den svenska husvagnstillverkaren, Polar stärker sin organisation och satsar stort på produktutveckling och design.

"Ulf är helt rätt person, har en bred bas att stå på för att kunna hitta och förstå nya kundsegment och målgrupper.

Läs mer här

Sonjas Familjecamping
På norra Öland, som alltid ligger högt i toppen på solligan, ligger några av Ölands längsta och bästa sandstränder.

Här finner ni också Sonjas Camping och Stugor, den lugna och sköna femstjärniga familjecampingen som har något för de flesta, gammal som ung.

Läs mer här

Dometic 2007: Elegant och effektiv
Tack vare en innovativ teknologi och förbättrad design kombinerar denna luftkonditionering kraftfull prestanda med minimala vibrations och ljudnivåer.

Den högteknologiska och patenterade luftspridaren möjliggör perfekt justering av luftflödet.

Läs mer här

Isabella 50 år
1957 grundade Søren Odgaard företaget Isabella, som utvecklades till Europas största tillverkare av förtält.

Idén hade han från sitt liv som aktiv campare, en bakgrund som gav honom personlig kunskap om hur saker och ting skulle fungera, ett idealiskt utgångsläge för en entreprenör i campingbranschen.

Läs mer här

Kabe husvagnar 2007
Nya former, både ut- och invändigt, gör det lätt att känna igen 2007 års Kabe-husvagnar. Förändringarna är stora, utan att identiteten gått förlorad.

Med mjukt rundad front står de framför oss i montern på Elmia – Kabes vagnar av årsmodell 2007!

Läs mer här

Tyskland: Muren finns ännu kvar
Den 3 oktober 2006 firade Tyskland återföreningen av det delade Tyskland. I byn Mödlareuth var det en mycket speciell dag. Den dag kom grannarna hem. Även om året är 2006 och det är 17 år sedan den tyska återföreningen ägde rum, finns det fortfarande rester av östtyska DDR:s förhatliga järnridå och gränsmur.

Läs mer här

Tävling
Vinn: Transportabel kylbox från Dometic

Nu kan ni se fram emot att ha kylda drycker snabbt tillgängliga. Kylboxen Dometic RC 1600 EGP kör på både 12 V, 220/230 V och gas, så du kan vara mycket flexibel. Det finns plats för 1½ liters flaskor och mat naturligtvis. Kylboxen kan också göra istärningar. Vinsten är personlig och kan inte bytas mot kontanter.

Läs mer härHar du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss: info@campingsverige.se

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.