Nyhetsbrev från CampingSverige.se 1/12
Först och främst Gott Nytt År.

Vi är också i full fart med att planera årets alla reseaktiviteter och du kan se fram emot ännu fler tester än förra året.

Forsbergs Fritidscenter köper Widlunds i Bjuv
Forsbergs Fritidscenter köper Widlunds Husvagnars Rörelse i Bjuv. Widlunds Startades 1977 av Bo Widlund och låg till en början i Helsingborg, 1990 Byggdes en egen Anläggning i Bjuv.

Läs mer här

Norge: Härliga Hemsedal - vintersemester för alla
Hemsedal är en av Norges mest snösäkra vinterdestinationer. Efter en vecka på fjället blev vi klokare på både vintercamping och vintersemester. Det finns något att hämta för alla och du behöver faktiskt inte åka skidor bara för att du är på vintersemester.

Läs mer här

Truma 2012: 50 år med Truma värmepanna
År 2012 firar Truma sin värmepanna för husvagnar som funnits i 50 år. I december 1961 utvecklade firmans grundläggare Philipp Kreis den första officiellt erkända värmepannan till husvagnar med namnet Truma-matic.


Läs mer här

Vintertest av förtält – Isabella Universal 420 – 2011 modell
Camping Sverige.se hjälper dig att hitta rätt vinter förtält. På en vintercampingtur till Österrike har vi testat Isabella Universal 420. Vi testar uppsättning och dess funktion under stränga vinterförhållanden, för att till sist komma med en sammanfattning.

Läs mer här

Car Protect med utvidgat garantiprogram
Garantier är bra om man vill kunna behålla nattsömnen, och bra garantier är ofta även utmärkta försäljningsargument.

Läs mer här

Polar är återigen svenskt
Efter att under de senaste 18 åren ha haft huvudsakligen finska ägare, har Polar återigen blivit ett helsvenskt husvagnsmärke.

Läs mer här

Hymer 2012: Hymermobil
Denna serie har under åren mottagit en rad ärofyllda titlar, bland annat “Europas mest succérika husbilsserie” och har även vunnit titeln “Årets husbil i Tyskland” inte mindre än 24 gånger i rad.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS

Prenumerera på KABEs nyhetsbrev
Som prenumerant får du löpande ett nyhetsbrev om vad som händer på KABE – aktiviteter, modeller, företagsnyheter, reportage med mera!

Anmäl dig här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?