Nyhetsbrev från CampingSverige.se 2/12
Hei!!!

Så har det åter blivit dags för nyheter från www.CampingSverige.se.

Camping Key Europe: Nytt campingpass 2012
Från 1 januari 2012 får alla campingpass nytt utseende och namn. Det gamla blå Camping Card Scandinavia går i pension och ersätts med ett nytt grönt Camping Key Europa.

Läs mer här

Bürstner 2012: 29 nya vagnar till Gekås
Gekås Ullared Stugby och Camping är en av Sveriges mest kända campingar och ligger i anslutning till varuhuset Ullared shoppingens meka och Sveriges största turistmål.

Läs mer här

SCR: Svensk Camping 2012 katalog
Låt dig inspireras av SCRs katalog med svenska campingplatser från Skåne till Norrbotten. Här kan du läsa årets e-katalog först av alla.

Läs mer här

Frankrike: Camping på Frankrikes högst belägna vintercampingplats
Väl gömt mellan världsberömda skidsportorter som Tigne och Val-Thorens ligger dalen Peisey Vallendry som för de flesta svenskar är ganska okänd. Men varför inte koppla husvagnen på kroken och ge dig iväg? Här hittar du inte enbart Frankrikes högst belägna vintercampingplats, utan också en pärla du sent kommer att glömma.

Läs mer här

Truma 2012: Mover TE R4 – fjärrstyr din husvagn på plats
Lyxen att på millimetern kunna fjärrstyra husvagnen på plats är en möjlighet. Med Truma Mover TE R4 fjärrstyr du din husvagn på plats både smidigt och säkert utan att framkalla en enda droppe svett i pannan.

Läs mer här

Test: Dethleffs Beduin 515 DB – elegant vagn till det platskrävande paret (2012–modell)
En del tycker att den är tråkig, andra tycker den är tidlös. Tyskproducerade Dethleffs Beduin bygger på många års erfarenheter och endast några få förändringar har skett under åren.

Läs mer här

Caravan & Camping 2012: Rekordstor i år
Den 16 februari går startskottet för campingsäsongen på mässan Caravan & Camping i Kista. Här står branschen redo att visa upp säsongens nyheter av husbilar och husvagnar samt tillbehör och spännande resmål.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS

Prenumerera på KABEs nyhetsbrev
Som prenumerant får du löpande ett nyhetsbrev om vad som händer på KABE – aktiviteter, modeller, företagsnyheter, reportage med mera!

Anmäl dig här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?