Pilote/Bavria husbilar - Skara Sommarland - Isabella förtält - Solifer styrsystem - Norska förstuga
Hej
Nu har våren äntligen kommit till Sverige! Det betyder att många campingplatser börjar att öppna upp inför sommarsäsongen. Många campare sätter nu också igång att rusta upp sina husvagnar och husbilar så att det blir redo för planerade eller spontana campingresor.

I detta nyhetsbrev kan du läsa om t.ex Pilote som utökar sitt återförsäljarnät med ytterligare en försäljare i syd västra Sverige, och om Skara Sommarland som är ett perfekt resmål för hela familjen. Du kan också läsa om Solifer som presenterar ett nytt modernare styrsystem för belysning. Läs också om isolerade förstugor som länge har varit populära i Norge - där det är mest känt som 'spikertält''. Nu lanseras den norska förstugan NorCamp i Sverige.

Kom ihåg att du också kan hitta CampingSverige.se på Facebook: www.facebook.com

Svensk premiär för norska förstugor
Isolerade förstugor har länge varit populära i Norge – där mest kända som ”spikertelt”. Nu lanseres den norska förstugan NorCamp i Sverige.

Läs mer här

Solifer 2012: Nytt och modernare styrsystem för belysning
Solifer är fortfarande världens snabbaste vagn och den strömlinjeformade vagnen bidrar till såväl körglädje som lägre bränsleförbrukning.

Läs mer här

Skara Sommarland - en kul upplevelse
Även om de flesta av våra campingresor görs med tält, tältvagn, i husvagn eller med husbil, är det någon gång emellanåt rätt härligt att bara behöva packa bilen och hyra in sig i en stuga.

Läs mer här

Isabella 2012: Funktionellt och bekvämt på semestern
Isabella – Europas största producent av förtält och caravanklädsel– står redo att erbjuda camparna funktionella och bekväma ramar under semester och ledighet med ett program späckat av riktigt bra förtältsprodukter för alla användningsområden. Vilket man är fastliggare, resande eller bara gör en kort weekendtur finns alltid något att hitta för ändamålet.

Läs mer här

Pilote-Bavaria husbilar växer i Sverige
Pilote utökar sitt återförsäljare nät med yterliggare en åf i syd västra Sverige.
- Genom att MOBILEN AB i Borås nu startar med ny försäljning av våra husbilar, får vi en mycket kompetent handlare i detta distrikt, säger Lars Jarlerud agent för Pilote i Sverige och Norge.

Läs mer här

Sugen på husvagnslivet? Begagnad vagn ett bra sätt att börja
En begagnad husvagn är för de allra flesta det naturliga valet när man för första gången vill njuta av husvagnslivets tjusning. CampingSverige har därför finkammat marknaden för att se, vad du kan få för 150 000 kronor.

Läs mer här

Hämta GRATIS camping app till din IPhone
Ladda ner CampingSverige.se News app och få alla de senaste nyheterna direkt i din iPhone. Enklare än så här blir det inte.
Det är CampingSverige.se som i samarbete med AppFactory står bakom idén, och redan i början av 2011 lanserade de CAMPING SWEDEN – en app med alla de svenska campingplatserna.

Med denna app kan du läsa de senaste nyheterna från CampingSverige.se samt se TV-klipp från Anne-Vibekes campingresor runt om i världen.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS

Prenumerera på KABEs nyhetsbrev
Som prenumerant får du löpande ett nyhetsbrev om vad som händer på KABE – aktiviteter, modeller, företagsnyheter, reportage med mera!Anmäl dig här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?