Astrid Lindgrens Värld l Aabo camping i Danmark l Tältsemester i Frankrike l Isabella förtalt
Så har det åter igen blivit dags för lite nyheter från CampingSverige.se.

Våren är här och solen har redan visat sig från sin allra bästa sida. Våren får folk att packa tältet, husvagnen, tältvagnen eller husbilen och ge sig iväg på campingsemester. I detta nyhetsbrev kan man bland annat läsa om Truma som har vunnit pris för sin klimatanläggning, Astrid Lindgrens Värld som har utsetts till Nordens Bästa Turistanläggning och om Polar som har fått två nya återförsäljare. Vidare finns en artikel om en tält tur i ett Putwell tält i Frankrike, närmare bestämt Bretagne.

På återseende i juni.

Röstånga Camping & Bad: Sveriges bästa familjecamping 2012
Paret Asta & Jörgen Nystrand har under 10 år arbetat intensivt för att bli Sveriges bästa familjecamping och nu har de tilldelats priset av Barnsemester.se.

Läs mer här

Truma 2012: Reddot Award till Truma Aventa
Den nya takklimatanläggningen Aventa eco från Truma är inte bara funktionell och effektiv. Den sätter dessutom ny design-standard. Aventa eco belönades i mars 2012 med Reddot Design Award för sin produktdesign.

Läs mer här

Frankrike: Bretagne – Pointe du Raz – tälttur till Frankrikes västligaste punkt
Bretagnes västligaste punkt ligger ca 1 600 km från den dansk - tyska gränsen, men är lätt att ta sig till eftersom det är motorväg hela vägen genom tyskland, belgien, holland och norra Frankrike. Det kan rekommenderas att göra en övernattning längs vägen. Vi har tältet i bagaget, vilket är perfekt, för då kan vi själva bestämma rutten och hastigheten.

Läs mer här

Sverige: Astrid Lindgrens Värld - Nordens Bästa Turistanläggning
I mars tillkännagav Barnens Turistguide att Astrid Lindgrens Värld utsetts till Nordens bästa Turistanläggning 2012, för andra året i rad, i konkurrens med bland andra Gröna Lund, Liseberg och Legoland. Drygt 54 000 barnfamiljer har varit med och röstat fram vinnarna.

Läs mer här

Ström på burk: Från 12 till 230 volt
Inverter, omformare, växelriktare … Kärt barn har många namn, men alla har de det gemensamt att de förvandlar batteriets 12 V likspänning till 230 V växelspänning.

Läs mer här

Danmark: Aabo Camping och Vattenland – perfekt för baddjur och leksugna
Mitt i det trevliga lilla samhället Tversted, väldigt nära Tversted Strand ligger Aabo Camping och Vattenland. Vid en första anblick liknar campingplatsen andra platser av samma storlek, men Aabo Camping och Vattenland visar sig vara något alldeles speciellt.

Läs mer här

Polar 2012: Två nya återförsäljare
Polar expanderar sitt återförsäljarnät genom två nya återförsäljare i Brunflo respektive Birsta.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?