Ny webshop fra KAMA Fritid I Campingsemester i Danmark I Test af Outwell tält I Göta Kanal
Hej
Återigen har det blivit dags för det månatliga nyhetsbrevet från CampingSverige.se. Sommaren har äntligen kommit och många campare ser med stor längtan fram emot den kommande semestern, som ju så bekant väntar runt hörnet.

I detta nyhetsbrev kan du få inspiration till lyxig campingsemester i Jylland i Danmark, läsa om familjetält från Outwell, om camping runt Göta Kanal och dessutom om nyaste husbilen ifrån Hymer.

Kom också ihåg att du kan hitta svenska, norska och danska campingplatser med din iPhone. Läs mer i annonsen nedan.

Outwell 2011: Tälttest – Outwell Ontario L – perfekt för två vuxna oh två barn
Detta tält testades av två vuxna och två barn under en två veckor lång resa till Bretagne. Cirka varannan dag flyttades tältet till en ny destination, liksom det packades upp och ned flera gånger.

Läs mer här

Danmark: Hvidbjerg Strand Feriepark öppnar nytt inomhus lekland
Hvidbjerg Strand Feriepark är barnens danska semesterparadis med aktiviteter för alla åldrar, och som något nytt inför säsongen 2012 öppnas ett nytt inomhus lekland, Play City tematiserat i bästa western stil. Det är dock inte den enda nyheten denna säsong. Det har också byggts nya stugor.

Läs mer här

Hymer 2012: Premiär - Hymer Tramp 674 ALDE
Hymer AG tillsammans med Hymer Sverige presenterar en ny modell utformad för den nordiska marknaden: Hymer Tramp 674 ALDE. En Halvintegrerad året-runt-husbil utvecklad för perfekt värmekomfort både på vintern och på sommaren.

Läs mer här

Sverige: Cykelsemester längs Göta kanal
AB Göta kanalbolag slutför nu sista sträckan av bolagets stora satsning på restaurering av cykelvägarna längs Göta kanal. I och med detta är hela sträckan utmed den grävda kanalen iordningställd i gott skick till glädje för alla som cyklar och vandrar längs kanalen.

Läs mer här

KAMA Fritid 2012: Lanserar Order To Store
KAMA Fritid har nu lanserat tjänsten OTS (Order To Store), denna tjänst innebär att privatpersoner enkelt via hemsidan kan beställa den vara/varor som de önskar och välja en återförsäljare som är ansluten* till OTS och hämta och betala varan i den butiken.

Läs mer här

Düsseldorf 2012: Världens största husvagns- och husbilsmässa
Om drygt tre månader slår Caravan Salon upp sina portar. Tyska Caravan Salon, som årligen hålls i Düsseldorf, är världens största husvagns- och husbilsmässa. I slutet av augusti 2012 öppnar den för femtioförsta gången!

Läs mer här

Bli oberoende av elnätet: Montera en inverter
Att montera en inverter är inte speciellt svårt. Teoretiskt krävs det bara ”fyra hål i väggen” för att du ska få 230 V från ditt husbilsbatteri!

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
ANNONS ANNONS ANNONS

Hämta GRATIS camping app till din iPhone
CampingSverige.se står bakom lanseringen av Sveriges första camping applikationer: CAMPING SWEDEN och CampingSverige.se NEWS.

CAMPING SWEDEN:
Appen hittar du i din iPhone i ’AppStore’ på samma sätt som alla andra applikationer. Appen är svenska och finns på, danska, norska, engelska, tyska och holländska, så de flesta nationaliteter kan använda den när de besöker Sverige.

CampingSverige.se NEWS
Ladda ner CampingSverige.se News app och få alla de senaste nyheterna direkt i din iPhone. Enklare än så här blir det inte.

Ladda ner App'en här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?