Düsseldorf - Solifer, Hymer, Bürstner 2013 - Cabby till supercamping - GRATIS camping app
Hei!!

Vi hoppas du har njutit av semestern oavsett var du har varit. Här på redaktionen har vi rest vida runt och du kan följa oss i våra reseberättelser från dag till dag på CampingSverige.

Vi är också i full färd med att skriva om 2013 års nyheter - vi har redan skrivit om www.campingsverige.se.
Vi reser snart till Düsseldorf för att ta del av ännu fler nyheter så att vi kan dela dem med dig.

Kom ihåg att du också kan följa oss på Facebook - www.facebook.com

Också ses vi naturligtvis också på Elmia.

Düsseldorf 2012: Världens största husvagns- och husbilsmässa
Om drygt tre månader slår Caravan Salon upp sina portar. Tyska Caravan Salon, som årligen hålls i Düsseldorf, är världens största husvagns- och husbilsmässa. I slutet av augusti 2012 öppnar den för femtioförsta gången!

Läs mer här

Solifers 2013: Zenit - en helt ny serie husvagnar
2013 presenterar Solifer stolt en helt ny serie husvagnar vid namn Solifer Zenit. Solifer Zenit bjuder på mjukare former invändigt, lyxigare inredning och ett unikt elsystem. Först ut är Solifer Zenit 630 PH – en boggivagn med dubbelsäng och vagnsbrett badrum.

Läs mer här

Vackra Gotland
Historiens vingslag berör och medeltiden är viktig och intressant. Runt hela Östersjön finns flera medeltida städer som lockar turister. En plats som hela tiden blir mer och mer populär är Gotland.

Med 90 medeltida kyrkor och ett otal av andra ärofulla byggnader från medeltiden påminns man hela tiden att ön har en historia som hela tiden lockar turister till sig.

Läs mer här

Bürstner 2013: Med panoramautsikt
För några år sedan introducerade den tyska husbils- och husvagnstillverkaren Bürstner en helt ny husbilsklass med halvintegrerade Ixeo-serien. Nyheten med Ixeo var den stora fällbädden över sitt- gruppen mitt i husbilen, vilket var helt nytt och unikt i en halvintegrerad modell.

Läs mer här

Hymer 2013: Tramp CL sätter nya standarder för halvintegrerade husbilar
Under september 2012 lanseras nya HYMER Tramp CL som sätter nya standarder för halvintegrerade fordon. De nya modellerna lanseras med extra fokus på säkerhet, standardutrustning och viktbesparing.

Läs mer här

Danmark: Jambo Feriepark väljer Cabbyvagnar till sin supercamping
Jambo Feriepark i Danmark är en av Europas fem bästa campingplatser och den högst rankade i Skandinavien. Familjecampingens standard är mycket hög och service- och aktivitetsutbudet är omfattande.

Läs mer här

Hämta GRATIS camping app till din iPhone
CampingSverige.se står bakom lanseringen av Sveriges första camping applikationer: CAMPING SWEDEN och CampingSverige.se NEWS.

CAMPING SWEDEN:
Appen hittar du i din iPhone i ’AppStore’ på samma sätt som alla andra applikationer. Appen är svenska och finns på, danska, norska, engelska, tyska och holländska, så de flesta nationaliteter kan använda den när de besöker Sverige.

CampingSverige.se NEWS
Ladda ner CampingSverige.se News app och få alla de senaste nyheterna direkt i din iPhone. Enklare än så här blir det inte.

Ladda ner App'en här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?