God Jul - Jul i världens äldsta nöjespark – Snapvideo Cabby på taket - Östgöta bildar agentur
Hej!

Med årets sista nyhetsbrev vill vi här på CampingSverige önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År. Tusen tack för alla besök under 2012. Vi hoppas på att få se dig även i fortsättningen. Vi har massor med nyheter till dig.

CampingSverige.se är Sveriges mest omfattande portal med allt inom camping. Du kan läsa nyheter, resebeskrivningar, test av campingplatser, husvagnar och campingutrustning samt se webb TV.

Kom ihåg att du också kan följa oss på Facebook - https://www.facebook.com

Tyskland: Julmarknader i Mecklenburg-Vorpommern
Festligt strålande, härligt doftande och livligt spelande bjuder julmarknaderna på någonting för alla sinnen. Alla kulinariska läckerheter och bodar med lokalt hantverk är det som gör marknaderna i Mecklenburg-Vorpommern i norra Tyskland till något alldeles speciellt.

Läs mer här

Kul fakta om julen i världens äldsta nöjespark – Tivoli i Köpenhamn
Det är 19. gången som det blir jul i Tivoli, som förra året besöktes av nästan 900 000 gäster, och i år är det rekordmånga öppna nöjen att förlusta sig med.

Läs mer här

Östgöta Camping-Gruppen bildar agentur för Solifer och Polar
Östgöta Camping-Gruppen expanderar och bildar SoliferPolar Sverige AB som blir ny agentur för Solifer och Polar på den svenska marknaden. Försäljning och marknadsföring av gruppens samtliga varumärken kommer att styras från Vadstena medan produktionen av husvagnar och husbilar fortsätter att ledas från Dorotea.

Läs mer här

Cabby med bil på taket - Caienna 740FM Double bil på tag (2013 modell)
Cabby har, enligt vad företaget påstår, marknadens starkaste kaross. För att bevisa det lyfte man helt sonika upp en bil och ställde på taket på en Cabbyvagn. Nu behöver i alla fall presumtiva köpare inte tvivla på att taket håller att gå på – med marginal.

Se Webb Tv här

Goda råd till vintercamping
Det är stor skillnad på vintercamping och sommarcamping. Inte bara på grund av temperaturen, utan också av utrustningsmässiga skäl.

Läs mer her

Hela teamet bakom CampingSverige önskar dig och din familj ett Gott Nytt År.
Anne-Vibeke, Rasmus, Lasse, Pernille, Thomas, Lars-Erik, Bjørn og Susanne.

Se här hur Anne-Vibeke (på danska) slår in en riktig husvagn i julpapper

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?