Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 3/07
Hej!

Här kommer nyheter från CampingSverige.se.

Tänk också på att du kan hålla dig orienterad varje dag på portalen www.campingsverige.se – Sveriges största oavhängiga internetportal.

First Camp Mölle: Tilldelas årets campingpris
"Mellan Tummen och Pekfingret" är Sveriges campingföretagares stora pris för att uppmärksamma framgångsrikt entreprenörskap och företagande inom branschen.

Läs mer här:

Finland i vårstämning
När man planlägger en vårresa till Finland ska det vara med en god portion optimism i bagaget. Vintern dröjer ofta kvar länge i detta land i norr, men vi hade tur och fick en veckas perfekt vårsol i det sydvästra hörnet av Finland.


Läs mer här

Isabella Opus: Nyskapelse som märks
Redan vid första anblicken ser man att den avancerade designen skiljer Opus från alla andra förtält i klassen. Och vid en närmare titt, hittar man en rad nya och praktiska funktioner. Ett helt nytt och unikt förtält i 2,5-metersklassen, det är det nya jubileumsförtältet Opus från den danska Isabella-fabriken.

Läs mer här

Skara Sommarland: Föräldrarnas favorit
Omröstningen om Stora Barnsemesterpriset 2007, där Skara Sommarland utsågs till bästa äventyrsbad utomhus, har genomförts på webbplatsen barnsemester.se, där hela 50 000 röster lämnades.

Läs mer här

Dethleffs: Optimala villkor under vintern
I Skandinavien har vi alltid tyckt om att vara utomhus – oberoende av vädret. Detta gäller även när vi är ute och campar.

Den tidigare något korta campingsäsongen, som varade från våren och över hela sommaren, blir nu längre och längre för varje år.

Läs mer här

Frankrike: Aktiv semester i Loirdalen
Hon ger oss ett stort leende då hon kommer springande och vänligheten lyser ur hennes stora, mörka ögon medan hon släpper in Allis och mig i receptionen, efter att vi har ringt på dörren. Nathalie Cormier heter hon och står för den kommunala campingplatsen La Chabotiére*** i Luché-Pringé.

Läs mer här

Caravan Club: Jätteträff i Roslagen
Det största arrangemanget för Caravan Club of Sweden det här decenniet kommer att gå av stapeln under Kristi himmelsfärdshelgen den 17–20 maj i år. Ca 800 husvagnar och husbilar väntas komma från hela landet till ett gemensamt mål – Rikstinget i Norrtälje.

Läs mer här

Adria Action växer
Adrias lilla husvagn Action, har växt 20 cm i den senaste versionen. Därmed har det också blivit plats för längre sängar på längden inne i husvagnen, något som är efterfrågat i små vagnar.

Den nya husvagnen är 3.61 meter lång, har en egenvikt på 800 kg och en totalvikt på 1 000 kg

Läs mer här

Handdukstork från Kama Fritid
Handdukstork TR-serien levereras i två olika storlekar. Modellen är avsedd för väggfast montering. Det unika kopplingshuset medger flera alternativa möjligheter till elanslutning.

Läs mer här


Har du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss: info@campingsverige.se

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar