Pilote husbil - Vackra Gotland - Packlista för tältsemester
Hej Campingvänner

Nu är det åter dags för lite campingnyheter från CampingSverige.se.

Sommaren börjar så sakteliga göra sin entré, vilket brukar betyda mer camping för de flesta.

Här på redaktionen är vi redan i full gång så att du skall få massor av inspiration till semestern.

Kabe 2013: Petter Northug väljer Kabe
Petter och pappa John Northug har fallit pladask för team Northugs nya stolthet: Över åtta meter lyx på fyra hjul ‐ en KABE husbil ‐ skräddarsydd av den svenska producenten i Tenhult/Jönköping. ‐ En ny värld har öppnat sig för oss. Husbilen är som en uppenbarelse. Man kan bli religiös för mindre, strålar en husbilsfrälst John Northug.

Läs mer här

Packlista för tältsemester i bil
Denna packlista tar utgångspunkt i bilsemester med ett familjetält i bagageutrymmet. Att packa inför en tältsemester är också en erfarenhetsgrej, så skriv gärna ner från gång till gång vad du tar med dig, och hitta själv fram till din egen perfekta packlista.


Läs mer här

CampingIN Park Umag bland Europas bästa campingplatser
Bilistföreningen ADAC utser varje år Europas bästa campingplatser, och det är goda nyheter för alla de svenskar som åker iväg på campingsemester till Kroatien. Bara 137 platser har mottagit det prestigefyllda priset, och i år var kroatiska CampingIN Park Umag en av de platser som fick den stora äran.

Läs mer här

Pilote 2013: Vi ökar mest 140 % - vår ambition håller!
Aprils är den första riktiga leveransmånaden, när kunderna har möjlighet att hämta sin nya husbil. Det är därför extra glädjande för Pilote gruppen att de nu åter har den största ökningen av alla fabrikat på Pilote/Bavaria, 140 % sedan januari 2013, och 133 % bara i april.

Läs mer här

Isabella 2013: Smart förvaring med tre nya Organizers
Hopar sig alla småprylar lätt under campingsemestern? Med en Organizer från Isabella kan du enkelt hålla ordning på barnens leksaker, familjens spel, badkläder, cykelhjälmar, tidningar och alla andra småsaker du har användning för under campingsemestern.

Läs mer här

Sverige: Vackra Gotland
Sveriges två största öar bjuder på det mesta, antingen du är rojalist och hoppas få en glimt av kungafamiljen på Öland, eller du vill veta mer om historien på Gotland.

Läs mer här

CampingSverige.se på FACEBOOK
licka dig in och besök oss på Facebook.
Klicka på Gilla knappen eller rekommendera vår sida till dina vänner.

CampingSverige.se på FACEBOOK

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?