Tour de France med husvagn - LMC 2014 - Lyxcamping i Norge - Allt om gas
Hej
Återigen har det blivit dags för det månatliga nyhetsbrevet från CampingSverige.se. Sommaren har äntligen kommit och många campare ser med stor längtan fram emot den kommande semestern, som ju så bekant väntar runt hörnet.

CampingNorge.no kör Tour de France med husvagn
Tour de France är världens tuffaste cykellopp och kräver åratal av träning för att ha någon chans att genomföra tävlingen. Den erfarna camping- och resejournalisten Anne-Vibeke Isaksen, känd från CampingNorge.no, har rest med husvagn i nästan 20 år och skall nu försöka genomföra alla etapper med en Cabby på kroken.

Läs mer här

Tälttest: Outwell Montana 6 – plats för hela familjen
Det är inte lätt att hitta det idealiska familjetältet efttersom det finns så otroligt många att välja mellan, och varför skall man välja just det ena eller det andra? Montana 6 är idealiskt för två vuxna och två barn som önskar gott om plats på campingsemestern.

Läs mer här

Allt om gas på campingsemestern
Gas är en av de viktigaste energikällorna när man campar eftersom det används till värme, matlagning, kylskåp och grillning. Därför är det också klokt att sätta sig in i gas och gasförbrukning innan man ger sig iväg ut och campar.

Läs mer här

Bo i Cabbys lyxcampingvagnar i norska fjällen
Hallingdal Feriepark i natursköna Hallingdal, mitt i den norska fjällvärlden mellan de klassiska skidorterna Gol och Geilo, är Norges och en av Europas lyxigaste campinganläggningar. Den 21 juni 2013 invigs den mycket påkostade anläggningen.

Läs mer här

Videonyhet: LMC 2014 nyheter
Se 2014 års nyheter från LMC: Vivo, Scandica, Musica, Style och Maestro.


Se alla nyheter här

Campingsemester i Europa – håll farten och undvik böter
Böterna i de europeiska länderna stiger, och sommarens campingsemester kan snabbt bli ett dyrt nöje om man får en bot med sig hem på grund av en trafikföreteelse.

Läs mer här

CampingSverige.se på FACEBOOK
licka dig in och besök oss på Facebook.
Klicka på Gilla knappen eller rekommendera vår sida till dina vänner.

CampingSverige.se på FACEBOOK

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?