Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 4/07
Hej!

Här kommer nyheter från CampingSverige.se.

Tänk också på att du kan hålla dig orienterad varje dag på portalen www.campingsverige.se – Sveriges största oavhängiga internetportal.

Nytt öppet Forum på CampingSverige.se
Forum (Frågor/svar) på CampingSverige.se har varit igång i tre år. Nu har vi förnyat oss!


Nytt Forum
Den 2007-04-23 lanserade vi ett nytt system på vårt Forum, så att det blir ännu mera användarvänligt.

Där finns många nya spännande funktioner, men istället för att skriva en massa om det här, tycker jag att du själv ska testa och utvärdera det.

Klicka här för att gå direkt till vårt Forum på CampingSverige.se: www.campingsverige.seDe senaste 20 inläggen

Packat och klart
Packa husvagnen på rätt sätt och få en skön semester. Det är många saker som ska med, men hur packar man på rätt sätt så att hela ekipaget ligger stabilt på vägen? CampingSverige.se ger några goda råd.

Läs mer här

Eifelland: Mest för pengarna
Under sin slogan ”Så mycket lyx för så lite pengar” kommer Eifelland åter igen med 3 kampanjmodeller i Holiday-serien. I förhållande till priset är det ett mycket bra köp, det finns helt enkelt inte en bättre vagn i den prisklassen.

Läs mer här

DK-Camp: QuickStop för husbilsfolket
De ca 160 DK-CAMP platser som är med i QuickStop för husbilsägare, finns alla representerade i en GRATIS guide, som kan avhämtas på alla DK-CAMP:s campingplatser, turistkontor, husvagnsförsäljare, bensinstationer längs motorvägarna, samt i s.k. ”infoterier” (har kiosk, cafeteria, picknickareal, toalett etc.) i hela Danmark.

Läs mer här

Säkra din husvagn
Många försäkringsbolag kräver att din husvagn ska vara låst med ett lås godkänt av Svenska Stöldskyddsföreningen, för att stöldförsäkringen ska gälla.

Anda bolag har i stället en reducerad självrisk om man använder ett godkänt lås.

Läs mer här

Ny husbilsklubb
Husbilsklubben.se är en nybildad förening för alla husbilsintresserade och bildades i november 2006. Klubben ska gemensamt värna om medlemmarnas önskemål och intressen samt verka för att skapa större förståelse för husbilsturismen hos myndigheter och andra i vårt land genom information och kontakter.

Läs mer här

Gasolomkopplare från Kama Fritid
Gasolomkopplare Truma Duomatic Plus Automatiskt omkopplingssystem för gasolanläggningar med två flaskor. Kopplar automatiskt över till reservflaskan när driftsflaskan är tom.

Läs mer här

Isabella 2007: Commodore Classic
”Snyggt, och praktiskt, utan att vara pråligt.” Så kan man enklast beskriva klassikern Commodore Classic från Isabella.

Tack vare ett djup på hela tre meter erbjuder Commodore Classic utrymme i överflöd, och tack vare de många öppningsmöjligheterna.

Läs mer här


Har du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss: info@campingsverige.se

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar