GRATIS Camping App - Nya viktregler - Hobby husbilar 2014 - "Nice" camping - Semester i Camp-let

Nya viktregler skärper – och förenklar
Vad får jag lasta i husvagnen eller husbilen? Det har inte varit så lätt att reda ut, men förhoppningsvis ska det bli lättare.

Läs mer här

Hobby husbilar 2014: Förnyad Siesta-serie med många modeller
Till modellåret 2014 har Hobby helt förnyat den framgångsrika Siesta-serien, som sträcker sig från van-modeller via halvintegrerade bilar till familjevänliga alkov-alternativ.

Läs mer här

Camp-Let 2013: Tältvagnssemester smittar av sig
I familjen Sørensen i Danmark har intresset för tältvagnssemester smittat av sig på sonen Brian, som tillsammans med sin tjej Nina numera susar runt i föräldrarnas Camp-let från 2001.

Läs mer här

Isabella 2013: Smart förvaring med tre nya Organizers
Hopar sig alla småprylar lätt under campingsemestern? Med en Organizer från Isabella kan du enkelt hålla ordning på barnens leksaker, familjens spel, badkläder, cykelhjälmar, tidningar och alla andra småsaker du har användning för under campingsemestern.

Läs mer här

Frankrike: “Nice” campingsemester i Nice
Låt oss konstatera en sak – det är “nice” i Nice. Staden bjuder på sol, värme, Medelhavet, berg, kultur och fantastisk gastronomi. Varför inte packa upp tältet och semestra här ett par dagar? Det gjorde vi.

Läs mer här

Hämta GRATIS camping app till din IPhone
CampingSverige.se står bakom lanseringen av Sveriges första camping applikationer: CAMPING SWEDEN och CampingSverige.se NEWS.

Man kan hitta sin nuvarande position och därefter se vilka campingplatser som finns i närheten. På kartan kan man välja område och sedan klicka på den campingplats man önskar besöka eller veta mer om.

Läs mer här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?