Spännande ny husbil - Cabby vinner pris - Fritidsvagnen - Elmia Husvagn Husbil - Facebook

Elmia Husvagn Husbil - fyra fantastiska dagar väntar
Den 12–15 september är det dags igen för Nordens största och häftigaste mässa för det mobila livet; Elmia Husvagn Husbil. Här finns i stort sett alla märken av husvagnar, husbilar och villavagnar representerade. Dessutom finns en hel shoppinghall fylld med smarta prylar och tillbehör.


Läs mer här

Dethleffs 2014: Spännande ny husbil
Det utvecklas som aldrig förr på den tyska kvalitetsfabriken Dethleffs, som bygger både husvagnar och husbilar och har gjort så i mer än 80 år. Nu serieproduceras en extra spännande och nydesignad kompakt husbil som tillmötesgår den moderna och mycket mobila familjen.

Läs mer här

Cabby Loo vinner imponerande innovationspris
Innovationspriset som delades ut på Europas största campingmässa i Düsseldorf, går i år till svenska Cabby för ett nytt revolutionerande toalett koncept.

Läs mer här

Kvalitet och funktion med rätt förtält
Ventura Camping är det rätta valet för camparen som för första gången skall köpa ett förtält och börja njuta av campinglivet. Priset är överkomligt och kvalitén i topp.

Läs mer här

Ny husvagn på den svenska husvagnsmarknad
Fritidsvagnen är ett nytt varumärke på den svenska husvagnsmarknaden och konceptet och idén med denna vagn är enkel – Fritidsvagnen skall stötta människors fritid.

Läs mer här

Möt CampingSverige.se på FACEBOOK
Klicka dig in och besök oss på Facebook. Klicka på Gilla knappen eller rekommendera vår sida till dina vänner. Vi lägger dagligen upp länkar till nyheter, erbjudanden, återförsäljare, tävlingar, föredrag, kommande TV-program osv.


CampingSverige.se's Facebook

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?