Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 5/07

Hej!

Här kommer nyheter från CampingSverige.se.

Tänk också på att du kan hålla dig orienterad varje dag på portalen www.campingsverige.se – Sveriges största oavhängiga internetportal.

Isabella blir 50 år
Isabella i Vejle - Danmark är förutom att vara Europas största förtältstillverkare också ett företag som är stolt över att ha uppnått den aktningsvärda åldern av 50 år. Under de sista 50 åren har koncernen också markerat sig som ett av de mest framsynta företagen när det gäller camping. CampingSverige.se har i detta sammanhang besökt fabriken.

Läs mer här

Ciao Italia – Siena 2:4
Siena är kanske inte den första stad man väljer om man åker till Toscana, men det kan man lugnt göra, för den här staden har otroligt många små mysiga gator, som gömmer finurliga hemligheter och goda specialiteter.

Läs mer här

Hymer Exis: Kollisionstest med succé
Hymer tillhör på världsplan den lilla skara av tillverkare som inte bara pratar om säkerhet, utan också gör något åt det. Ingen annan tillverkare låter så ofta sina husbilar genomgå en kollisionstest.


Läs mer här

Caravan Show 2007
Nu är datum spikat för Stockholm – Mälardalens enda riktiga husbil & husvagnsmässa ”Caravan Show 2007” den 12 – 14 oktober 2007.

I år utökas öppettiderna på fredagen till 19.00. En utökning av tillbehörsutbudet kommer att arbetas på, med ny öppning av hall 1.

Läs mer här

Dwt 2007: Studio XXL
Det speciella med Dwt:s Studio XXL är att det finns så bra plats i förtältet, vilket är något som de flesta campare sätter stort värde på. Detta är ett tält för den fastboende camparen som vill ha ett eget ”vardagsrum” på campingplatsen.


Läs mer här

EasyGo: Använd Brobizz i Sverige, Danmark och Norge
Nu behöver du inte längre teckna separata avtal med olika operatörer för att din BroBizz ska fungera i andra betalstationer än den du har avtal med.

Läs mer här

Skara Sommarland 2007
Omröstningen om Stora Barnsemesterpriset 2007, där Skara Sommarland utsågs till bästa äventyrsbad utomhus, har genomförts på webbplatsen barnsemester.se, där hela 50 000 röster lämnades. Inför årets säsong investerar Skara Sommarland 13 miljoner kronor i nya vattenlekar för både små och stora familjemedlemmar.

Läs mer här

Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar