Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 1/05
Hej.

I detta nyhedsbrev kan du läsa om

1. Pippi Långstrump fyller 60 år
2. Adria 2005: Tre olika van-serier
3. Flipper – ny serie från Bürstner
4. Vinterisoleringsmatta från DCT
5. Kabe 2005: Ännu elegantare, ännu tryggare
6. Nytt från Ekerum Camping
7. Återförsäljare i vår nya sökmaskin
8. Tävling: Vinn den nya Omnistor Caravan-markisen


Pippi Långstrump fyller 60 år
Första boken om Pippi Långstrump gavs ut 1945, så i år firar världens starkaste tjej sin 60- årsdag.

Läs mer här

Adria 2005: Tre olika van-serier
Fler men mindre verkar vara Adrias motto på husbilsprogrammet Adriatik för modellåret 05. Flera olika typer av van/camingbil ingår bland de åtta nya modeller, vilket indikerar ett nygammalt tänkande i branschen.

Läs mer här

Flipper – ny serie från Bürstner
Flipper är tillbaka. Nej, inte den populära TV-serien från 60-talet om den charmiga delfinen utan Bürstners klassiska husvagnsmärke men i en ny tappning jämfört med de Flippervagnar som fanns på 80-talet.


Läs mer här

Vinterisoleringsmatta från DCT
Har du tröttnat på att skrapa rutorna rena från is och snö? Eller har du kanske svårt att hålla värmen inne i bilen för att det drar från förarhytten?


Läs mer här

Kabe 2005: Ännu elegantare, ännu tryggare
Ännu elegantare, ännu tryggare, fler modeller och ännu fler finesser - det är Kabes husvagnsnyheter inför det nya modellåret - allt enligt devisen “Kabe alltid steget före”.

Läs mer här

Nytt från Ekerum Camping
byggarbetsplatser. En nysatsning med fokus på framtidens turism året om. Litorinabyn håller hög standard som kommer att locka allt från stora familjer som önskar semesterboende med comfort till konferenser och golfpaket mm.

Läs mer här

Återförsäljare i vår nya sökmaskin
Glöm inte bort att du kan hitta närmaste återförsäljare i vår nya sökmaskin. Du kan söka på:
geografiskt område
namn
postnummer
märke, t.ex. Isabell

Gå till databasen här

Tävling: Vinn den nya Omnistor Caravan-markisen
Den nya Omnistor Caravan-markisen är extremt användarvänlig, och en lätt markis med ett modernt utseende. Den bästa markisen för husvagnar och mindre husbilar. Markisen monteras enkelt i husvagnens tältskena och rullas ut för hand. Armarna och benen fälls enkelt ut ur frontprofilen, och markisens ben kan antingen sättas i fästen på fordonets vägg eller ställas mot marken. Den nya konstruktionen med en rund frontprofil gör att markisen blir enklare att rulla ut och in. Markisen finns i längder från 2,3 till 4,5 meter, och i blå eller eller grå färg.

Tävla här


Vänligen

Anne-Vibeke Isaksen
Chefredaktör
www.campingsverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.