Autohallen växer - Sommarsurfa - Österlenvin - Motorcross i husbil - Tävlingar under maj - Kartbutik

Autohallen växer så det knakar
Jag vill ha en italienare” sjöng Galenskaparna och After Shave i slutet på 80-talet. Tjugofem år senare är det allt fler husbilsägare som instämmer i det budskapet. Det har lett till att McLouis är ett av de snabbast växande husbilsmärkena i Sverige och att importören Autohallen expanderar kraftigt.

Läs mer här

Sommarsurfa i husvagnen med Bredband 4G
Sommaren är snart här och allt fler svenskar väljer att flytta in i sina husvagnar och åka på den efterlängtade campingsemestern. Men oberoende var man befinner sig ska man kunna surfa snabbt och enkelt med full koll på surfkostnaderna.

Läs mer här

Österlenvin - på ren skånska
Det är skånskt så det förslår i Österlenvins värld. Alldeles nära de välbesökta stränderna vid Sandhammaren har det odlats druvor sedan 2003 och vinernas namn är på ren skånska; Per Ols Blanning, Per Ols Röa, Per Ols Vida och Per Ols Råsa.

Läs mer här

På cross och tvärs med specialbyggd husbil
Värmländske motocrosstalangen Christian Simonsson trivs bäst på två hjul. Men på väg till tävlingarna är det specialbyggd husbil med verkstad som gäller.

Läs mer här

Tävlingsdags - vinn fina priser varje fredag i maj!
ampingSverige välkomnar sköna maj med nya tävlingar varje fredag under månaden. Du kan vinna fina priser från bland annat Ginza, Kama Fritid och Fritidstillbehör.

Läs mer här

Nu finns hela världen i en butik
Många tror kanske att papperskartan eller kartboken mer eller mindre har spelat ut sin roll. Tvärtom - intresset för kartor ökar trots nya appar och navigatorer.

Läs mer här

ANNONS ANNONS ANNONS

Det är vi som säljer McLouis i Sverige
Besöka några av våra anläggningar:
- Lomma
- Allingsås
- Stockholm
- Karlstad

Välkomna in!

Läs mer här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?