Elmia 2014 - Många kör med fel däck - Bürstner vill leda - Öl i Kristinehamn - Adora

Dags för Elmia Husvagn Husbil 2014!
Folkligt, festligt och familjärt. Husvagns- och husbilsmässan på Elmia fortsätter att behålla sitt starka grepp som höstens samlingspunkt för campingentusiaster. Förra året besökte 37 000 personer mässan och inget tyder på att det blir färre i år.

Läs mer här

Många kör med fel däck på husvagnen och husbilen
Ungefär var fjärde husvagns- och husbilsägare har inte rätt däck och cirka 70 procent har fel lufttryck. I värsta fall kan det leda till allvarliga trafikolyckor.

Läs mer här

Bürstner vill leda utvecklingen
Bürstner startar modellåret 2015 med en omfattande produktoffensiv. Nya funktioner och uppgraderingar i de fyra modellserierna understryker varumärkets anspråk på att vara marknadsledande i Tyskland och Europa inom segmentet för halvintegrerade husbilar.

Läs mer här

Nu bryggs det öl i Kristinehamn igen
Det var 56 år sedan sist, men nu har Kristinehamn åter ett eget ölbryggeri. Wermlands Brygghus satsar på ale och har tre sorter på sin dryckeslista.

Läs mer här

Nya Adora öppnar sig mot himlen
Ett stort panoramafönster som sträcker sig längs fronten och sedan går en bit upp på taket. Adrias nya version av Adora-serien bjuder på ljus inredning som med det stora fönstret skapar en illusion av ovanligt stor rymd.

Läs mer här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?