Caravan club - Övernattning - Dethleffs - Österrike - Nanne Grönwall klar till mässan

Caravan Club har nått magisk gräns - och planerar för stort riksting i Hultsfred
Förra veckan delade Caravan Club ut medlemsnummer 100 000. Den ständigt växande klubben arrangerar varje år ett riksting, 2015 hålls det på klassisk festivalmark i Hultsfred den 13-17 maj.

Läs mer här

Förmånligare övernattning med husbilsbiljett
Swecamp tillmötesgår de husbilsägare som tycker det är dyrt att besöka svenska campingplatser. Med Swecamps Husbilsbiljett parkerar man till ett förmånligare pris på alla Swecamps anläggningar.

Läs mer här

Dethleffs 2015: Lifetime Plus – väggkonstruktion som förhindrar fuktskador
Till modellåret 2015 introducerar Dethleffs en konstruktion som fått namnet Lifetime Plus. Denna nya konstruktion förenar en väggkonstruktion som garanterat inte drabbas av röta och därmed håller länge med modern kunskap om ett sunt inomhusklimat.

Läs mer här

Österrike: Arlberg – ett paradis för äventyrare
I Arlberg finns Tyrolens enda via ferrata för vinterbruk. Högt uppe i terrängen finns denna klättrings- och vandringsled med säkerhetsvajrar som äventyrare måste spänna fast sig i på de allra brantaste ställena.

Läs mer här

Nanne Grönvall klar för Caravan Stockholm!
Programmet till Caravan Stockholm 2015 börjar bli klart. Sedan tidigare är komikern Thomas Petersson bokad och nu kan vi även stolt presentera sångfågeln Nanne Grönvall.

Läs mer här

Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?