Lennie till Caravan Stockholm - Spel från Kama - Concorde 2016 - Årets ställplats - Camping Queens

Lennie Norman till Caravan Stockholm!
Ståuppkomiker, musiker och författare - den rutinerade mångsysslaren Lennie Norman kommer till Caravan Stockholm 2016. Räkna med en ordentlig skrattfest och många glada tillrop!

Läs mer här

Familjespel från Kama
Vad vore en campingsemester utan sällskapsspel och familjelekar? Kama Fritid har spel och lek för både gammal och ung.

Läs mer här

Nyheter från Concorde
Concorde laddar upp inför 2016 med ett delvis nytt innehåll i sitt modellprogram. I serien Carver finns exempelvis bara en av fjolårets modeller kvar och alkovbilarna har fått en rejäl omgörning.

Läs mer här

Årets ställplats finns i Borensberg
I en omröstning som gjorts av tidningen Husbil & Husvagn har ställplatsen vid Kaffeteriet i Borensberg vunnit titeln Årets ställplats 2015. Med hela 36% av rösterna vann ställplatsen överlägset över de fyra andra kandidaterna.

Läs mer här

Campingböcker ur barnens perspektiv
"Tage på camping" är en serie med lättlästa böcker som riktar sig främst till barn som just knäckt läskoden. – Jag brinner för språket och hoppas att jag kan väcka läslusten både hos barn och unga vuxna, säger författaren Ann-Charlotte Ekensten.

Läs mer här

Kabes siffror pekar uppåt
Medan andra svenska husvagnstillverkare brottas med stora problem går det desto bättre för Kabe. I den senaste halvårsrapporten pekar i stor sett alla siffror uppåt, och dessutom gäller det alla delar av koncernen. Vi har intervjuat vd Alf Ekström.

Läs mer här

Camping med Tony Irving
Har du sett en ”Lets dance”-profil och en stylist på vägarna i sommar? Då kan du ha sett inspelningarna av Camping Queens, ett nytt tv-program som har premiär på Sjuan våren 2016.

Läs mer här

Hus på Hjul återkommer
Det står nu klart att mässan Hus på Hjul i Norrköping återkommer till Kristi Himmelfärdshelgen nästa år. – Många monterplatser är redan bokade och flera märkesklubbar har visat intresse att förlägga sina träffar till mässan, säger Sten Lilja på Looping Event.

Läs mer här

Önskar du inte fler e-mails från Campingsverige.se?