Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 7/07
Hej!

Så pågår semestern som bäst och det är tid för nyheter från CampingSverige.se.

Vi har haft så många besökande den sista månaden och det är helt fantastiskt att så många kan använda sidan för att planera semestern och låta sig inspireras.

Tack till alla er som använder CampingSverige.se - Sveriges största oberoende campingportal.

Kabe testas i 4 tv-program
Under hela fyra årstider har jag tillsammans med min man tv-fotograf Rasmus Schønning och våra två barn på 2 och 5 år haft den stora glädjen att testa Kabe när det gäller husvagnars kvalitet hela året runt.Projektet har bestått i att filma 4 tv-program samt att skriva artiklar om resorna och testerna vi genomfört av olika vagnar.

Läs mer här

2007 blir rekordår för Camping i Sverige
Svensk camping väntas slå nya rekord sommaren 2007 och nu blir camparna både yngre och modernare. Att välja camping som ett semesteralternativ är ”trendigt” bland yngre.

I fjol ökade antalet gästnätter på campingplatser med 6,7 procent till totalt 17,5 miljoner.

Läs mer här

Camping i Italien - Vesuvius
Det ligger en del campingplatser vid foten av vulkanen Vesuvius, som man kan välja om man är på genomresa och inte har så mycket tid att spendera i området. Har man tid, kan vi varmt rekommendera att ni kör ända ut på Sorrento-halvön och har den som utgångspunkt. Det gjorde vi.

Läs mer här

Polen runt (6:11) - Sandomierz
Vår vistelse i Krakow är slut, men mötet med staden har varit överraskande positivt i förhållande till det vi alla hade upplevt på tidigare resor dit. På väg till nästa mål gör vi ett litet stopp för att ta oss ner i underjorden.


Läs mer här

Isabella 2007: Vindskydd för samtal
Det nya vindskyddet, döpt till Crystal, kallar företagets utvecklingsavdelning för ”ett vindskydd för samtal”. Den låga höjden – Crystal är 120 cm högt, medan ett normalt vindskydd är 130 – 140 cm högt – gör det nämligen enkelt att få kontakt både med grannar och förbipasserande.

Läs mer här

Omnia: Ny receptsamling
Receptsamling för Omnia – en ugn på spisen.

Receptsamling för Omnia är en ny 64-sidig bok med recept på bröd, pajer, kötträtter, gratänger, pizza och annan ugnsmat som man ska laga på den befintliga spisen i fritidsugnen Omnia.

Läs mer här

First Camp Årjäng Sommarvik
First Camp Årjäng Sommarvik är klassificerad i den högsta kvalitetsnivån med 5 stjärnor.

Sommarvik är ett privat helårsöppet center, på solsidan av sjön V:a Silen (Dalslands kanals sjösystem).


Läs mer här

AL-KO Trailer Control höjer trafiksäkerheten
Med AL-KO Trailer Control (ATC) har AL-KO fått fram ett elektromekaniskt säkerhetssystem som motverkar alla tendenser till pendlingsrörelser (wobbling) hos en husvagn. Därigenom förbättras körstabiliteten hos ett husvagnsekipage radikalt.


Läs mer här

En intressant historia
Har du någon bra sommarberättelse eller har du besökt en fantastisk plats/ett fantastiskt område, så skicka en e-mail till oss med en beskrivning och gärna ett foto, så att andra också kan få glädje av det du upplevt.

Fortsatt trevlig semester till er alla!

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar