Kikki till Kista - Knaus steppar upp - Grottcamping - Hobby satsar på kök - Nytt Kabecenter

Kikki till Caravan Stockholm
Nu är det officiellt - albumaktuella och kritikerrosade Kikki Danielsson är bokad till Caravan Stockholm 2016! Tillsammans med Sulo Karlsson och Idde Schultz framför hon både nya och gamla hits live på mäss-scenen.

Läs mer här

Röstånga Camping prisat
Röstånga Camping & Bad blev tidigare i år utnämnd av Barnsemester.se som Sveriges Bästa Familjecamping 2015. Nu har campingen även fått en fin europeisk utmärkelse.

Läs mer här

Lyxig premiumbil från Knaus
Knaus steppar upp ett steg på skalan och tar sig nu in i det absoluta premiumsegmentet med sin nya helintegrerade modell Knaus Sun I 900.

Läs mer här

Ny ägare till Öggestorp
Kabe Försäljning AB tar över verksamheten i anrika Öggestorp Caravan AB. Anläggningen blir nu ett komplett Kabe Center med landets bredaste modellprogram av campingfordon.

Läs mer här

Blå Kusten storsatsar
Blå Kusten Fritidscenter gör nu en storsatsning genom att flytta till nya lokaler. Lokalerna ligger i anslutning till den nya infarten från E 4 till Norrköping, trafikplats Bråvalla, som kommunen kommer att påbörja våren 2016.

Läs mer här

Köket i fokus hos Hobby
Svenskarna tillbringar allt mer tid i köket. Det är något som Hobby Caravan har tagit fasta på när man har utvecklat 2016 års husvagnsmodeller. Med ett rymligare kylskåp och ett smartare designat kök inbjuder vagnarna till mer ”hemlagat”.

Läs mer här

Spännande camping vid grotta
Dags för lite spänning och äventyr på semestern? Besök Tykarpsgrottans camping och frottera dig med spöken, fladdermöss, filminspelningar och underjordiska pelarsalar.

Läs mer här

Tips för vinterförvaringen
Bilprovningens expert Morgan Isacsson delar med sig av sina bästa tips om hur du vårdar din husvagn eller husbil. Missa inte tipsen inför vinterförvaringen!

Läs mer här

Önskar du inte fler e-mails från Campingsverige.se?