Vinn resa med Finnlines - Caravan Stockholm - Torvehallarna - Elmia växer - Snygga köksprylar

Vinn resa för 4000 kr!
I samarbete med Finnlines ger CampingSverige dig möjlighet att vinna en resa tur och retur i 4-bäddshytt samt bil max 12 meter, mellan Malmö – Travemünde (D) eller Kapellskär – Långnäs (Åland) – Nådendal (FIN).

Läs mer här

Smart sortering
Nu finns en modern och stilren källsorteringsväska som passar perfekt för campare. – Jag ville ta fram en återvinningsväska som var både praktisk och snygg, säger Maria Crum, designer och entreprenör som utvecklat väskan.

Läs mer här

Trendspaning på Caravan Stockholm
Vad blir 2016 års stora trender inom camping? På mässan Caravan Stockholm 18-21 februari får du svaret! Under fyra intensiva dagar står den mobila livsstilen i rampljuset och besökarna får möjlighet att bekanta sig med nya varumärken och produkter, leverantörer och återförsäljare.

Läs mer här

Elmia växer
Elmia Husvagn Husbil - Nordens största mässa för det mobila livet – växer med en extra dag för alla besökare. Det blir alltså fem fullspäckade mässdagar i september.

Läs mer här

Snygga köksprylar
Kama Fritid slår ett slag för köksaktiviteter och lanserar snygga produkter från Cuisine. Allt från tallrikar och glas till skärbrädor och bestick.

Läs mer här

Bästa utflyktsguiden
Kristian Olsson Lilja är idésprutan som ligger bakom en ny serie utflyktskartguider, "Sveriges bästa utflykter enligt oss". Tidigare i år kom första kartguiden, Österlen, och nu kommer uppföljaren som handlar om Malmö med omnejd.

Läs mer här

Torvehallarna i Köpenhamn
I de fantastiska kvarteren kring Nörreport - bara en liten bit från Ströget - finns spännande miljöer att upptäcka. I Torvehallarna kan man gå i timmar och njuta av ett fyrverkeri av mat och delikatesser.

Läs mer här

Önskar du inte fler mejl från Campingsverige.se?