Tumbomässa - Stödbenscider - Adrias största - Best in Show - LMC bygger ut - Tio tips - Falu Gruva

Tumbo-mässa igen!
Nu är det dags igen för den årliga Tumbo-mässan. Den 12-13 mars är anläggningen är fullspäckad med fritidsfordon och bra erbjudanden.

Läs mer här

De blev Best in Show
På mässan Caravan Stockholm koras varje år Best in Show i åtta olika kategorier. Här är årets alla vinnare!

Läs mer här

Tio tips inför campingsäsongen
Det är dags att fundera på hur ditt fritidsfordon mår efter vinterförvaringen. Här delar Bilprovningens expert Morgan Isacsson med sig av sina tio bästa tips.

Läs mer här

Nu lanseras Stödbenscider
Nu finns det tre varianter av Stödbensdryck. Stödbensöl i flaska och burk har fått sällskap av Stödbenscider. Premiär 1 mars.

Läs mer här

Adrias största husbil - nånsin!
Det ska vara stort, helintegrerat och lyxigt i år. Adria är inget undantag. Med den nya Sonicmodellen – Supreme 810 SC – erbjuder man den största och mest välutrustade husbilen i företagets 50-åriga historia.

Läs mer här

Ställplatser vid Falu Gruva
Den 15 maj 2016 öppnar ”Ställplats Falun”, en ställplats med 35 platser vid den gamla anrika Falu Gruva, som är ett av Dalarnas största besöksmål.

Läs mer här

Fem nya Hobby-handlare
Hobby Caravan har startat samarbete med fem nya återförsäljare. De fem nya återförsäljarna är alla utbildade på just Hobbys vagnar och ska sälja samt leverera husvagnstillverkarens produkter.

Läs mer här

Regissörsstol från Kama Fritid
Den nya campingstolen från Kama Fritid är stark, lätt, flexibel och mer miljövänlig. Tillverkad i duralite är det både lätt och 100 procent återvinningsbar.

Läs mer här

LMC bygger ut
LMC sätter spaden i marken och bygger ut sin anläggning i Tyskland. Med denna utbyggnad kan produktionen ökas med ytterligare 700 enheter med en förväntad omsättning på 170 millioner euro. Tillträde är planerat till juli 2016.

Läs mer här

Önskar du inte fler mejl från Campingsverige.se?