Trygg husbil - Vinn utflyktsguider - Kama expanderar - Jubileumsglass - Easy Camper - EHG Open

Försäkring ger extra trygg husbil
Förra året lanserades en specialförsäkring som ger ett bättre skydd för husbilsägare. Extra Trygg Husbil är en tilläggsförsäkring som täcker upp allt från fuktskador, skadegörelse till trasiga vitvaror.

Läs mer här

Matkasse hos Swecamp
Nu skall campinggäster få det bekvämare och slippa åka till affären för att handla mat. Detta sedan Swecamp har slutit ett samarbetsavtal med matkasseföretaget Middagsfrid.

Läs mer här

Camper byggd för äventyr
S Karossers senaste modell heter EC 8LH och är den första campern med sidodörr. Efter ett antal veckors testande vet vi vad denna produkt går för.

Läs mer här

Camping på Kulla och Bjäre
Det finns flera camping- och ställplatser i Kullabygden som kan vara trevliga att övernatta på under ett besök i Nordvästra Skåne. Här listar vi några av dem.

Läs mer här

Tävling - vinn fina kartguider!
"Sveriges bästa utflykter" är kartguider med fullständiga dagsutflykter med detaljerad info om var du parkerar, köper picknickmat, fikar och får ut det mesta av din dag. Värde 300 kr!

Läs mer här

Kama Fritid expanderar
Tillbehörsgrossisten Kama Fritid ökar kraftigt och har förvärvat en ny lokal för att kunna hantera större godsmängder. – För att kunna tillgodose våra återförsäljares behov av tillbehör har vi nu köpt in en fastighet på 3000 kvm som vi nu börjat fylla, berättar vd Jonas Tidqvist.

Läs mer här

Kabe och Alde i USA
Husvagns‐ och husbilstillverkaren Kabe gör en road‐trip i USA tillsammans med värmeleverantören Alde för att presentera svensk kvalitet och året‐runt‐komfort på världens största marknad för campingfordon.

Läs mer här

Jubileumsglass på semestern
Hur firar en sommarvarm campare bäst Ängelholms 500-årsjubileum? Med svalkande Engelholmsglass så klart! Det anrika familjeföretaget har tagit fram en speciell jubileumspinne med mjölkchoklad och nougatbitar.

Läs mer här

Vinslövs Fritidscenter bygger om
Vinslöv Fritidscenter har länge varit trångbodda, men det ska det bli ändring på nu. En 1500 kvadratmeter stor hall är under uppförande och kommer att invigas i juni.

Läs mer här

Ny golftävling - EHG Open
Äger du en husbil från Bürstner, Carado, Hymer eller Laika? Då är du välkommen att delta i golftävlingen EHG Open. Evenemanget äger rum på Vadstena Golfklubb den 27 maj.

Läs mer här

Önskar du inte fler mejl från Campingsverige.se?